De 5 mooiste Campspace accommodaties in de natuur
Paulien
09/30/2021
3 min

De 5 mooiste Campspace accommodaties in de natuur

09/30/2021
3 min

Via Campspace kun je een kampeerplek bij mensen in de achtertuin boeken. Een fantastische manier om te overnachten op unieke locaties in de natuur. Wil je liever wat meer comfort? Dan bieden hosts op Campspace ook kant-en-klare accommodaties aan waarin je kunt overnachten. Ik verzamelde de 5 mooiste Campspace accommodaties in de natuur.

1. Logeer in een ‘houten tent’ of pipowagen in Okkenbroek

In het Overijsselse Okkenbroek ligt een boerenminicamping met naast kampeerplekken een ‘houten tent’, een pipowagen en retro caravan te huur. Vooral van de ‘houten tent’, een driehoekig houten huisje, ben ik erg gecharmeerd. Hij staat lekker privé aan de rand van de camping, met uitzicht op de boerenvelden. Koken doe je er boven het kampvuur, plassen doe je in het droogtoilet en je huisje extra knus maken kan dankzij de door zonnepanelen gevoede verlichting. Buiten staat een badkuip die je vult met water uit de pomp. Stook het kampvuur lekker op om het water in het bad te verwarmen, en je kunt al badderend naar de sterren liggen kijken.

–> lees meer over deze accommodatie

houten-accommodatie-in-de-natuur

 

2. Overnacht in een belltent op een privé-eiland in het Groene Hart

In de Westeinderplassen bij Rijsenhout kampeer je in luxe op een privé-eiland. Je bereikt de belltent via het water, dus je avontuur begint al goed. In een schuilhut nabij de tent vind je een keukentje en een composttoilet. Elektriciteit en stromend water vind je hier niet, dus het is een echte off grid ervaring maar wel mét een comfortabel bed. Ga op pad met de gratis te lenen kano of huur aan wal een SUP of fluisterbootje. ’s Avonds geniet je in de warmte van een kampvuur van de rust op het eiland.

–> boek deze accommodatie

accommodatie-op-een-eiland

 

3. Logeer in een safaritent aan het water in Kaag

In het Haarlemmermeer ligt eiland De Kaag, met daarop een gezellige boerderijcamping. De beheerders hebben twee safaritenten aan de waterkant geplaatst, met vanaf de veranda uitzicht op het meer. Binnen staan een bank, een eettafel met stoelen en vier bedden. Ook heb je in de tent beschikking over een privébadkamer. Op het eiland kun je kano’s en SUP boards huren en je kunt een frisse duik nemen vanaf de aanlegsteiger.

–> reserveer deze accommodatie

safaritent-accommodatie-in-de-natuur

 

4. Overnacht met uitzicht over de weilanden

In de weilanden van het Overijsselse Dalfsen staat een glampingtent die zo sfeervol ingericht is dat hij zo uit een brochure lijkt te komen. Ook hier wordt aan het milieu gedacht en kun je gebruik maken van een ecotoilet en ecodouche. Je kunt je in de luxe van je tent terugtrekken, of een drankje drinken op het gemeenschappelijke terras. Geen zin om te koken? De host brengt je ’s avonds op aanvraag een vegetarisch 2-gangenmenu bij de tent.

–> bekijk deze Campspace-accommodatie

campspace-accommodaties-in-de-natuur

 

5. Ga back-to-basics in een Limburgs bos

In een bosje bij een woonboerderij in het Limburgse Nederweert-Eind staat een eenvoudig ingerichte ‘keet’ waarin je back-to-basics van de rust kunt genieten. Hier is geen stromend water en plassen doe je op een buitentoilet, maar dat is juist de charme van deze plek. Je kunt helemaal opgaan in de natuur en uren genieten in het nabijgelegen natuurgebied. Er is geen keuken aanwezig, maar je mag met je host mee-eten.

–> boek deze accommodatie

natuurlijke-accommodatie

 

Korting bij het boeken van jouw accommodatie in de natuur?

Boek je voor het eerst een accommodatie bij Campspace? Dan krijg je met de code PAULIEN-5601 tien euro korting op je boeking. Je kunt je hier aanmelden bij Campspace om direct de code te ontvangen. Heb je eerder gekampeerd via Campspace? Dan kun je via je profiel je boeking doen.

–> bekijk ook eens deze Natuurhuisjes voor je microavontuur.

Reacties
Categorieën