Adventure in a box: kant-en-klaar avontuur
Paulien
06/21/2021
2 min

Adventure in a box: kant-en-klaar avontuur

06/21/2021
2 min

Ik maakte tijdens een workshop weekend kennis met Thomas en Sylvia, twee avontuurlijke enthousiastelingen die mij vertelden over Adventure in a Box. Met dit leuke concept maken ze microavontuur voor iedereen toegankelijk en makkelijk. Ik ben heel enthousiast en vertel je graag meer over Adventure in a Box. 

kant-en-klaar-avontuur

Wat is Adventure in a box?

Een Adventure in a box is wat de naam doet vermoeden: een kant-en-klaar avontuur in een doos. In deze doos vind je alle informatie die je nodig hebt voor je avontuur. De informatie is verdeeld over meerdere enveloppen, die je tijdens je avontuur kunt openen. Je krijgt een kaart met aanwijzingen over wanneer je welke envelop kunt openen. Ik weet stiekem al wat er bijvoorbeeld in deze enveloppen kan zitten, maar wat dat precies is laat ik een verrassing voor jou. Ik kan je wel vertellen: het is leuk!

“Wij wijzen je de weg, we dagen je uit, geven je inspiratie en vertellen je meer over de natuur om je heen”

adventure-in-a-box-opdrachten

Wat kost Adventure in a box?

Op het moment van schrijven heb je keuze uit drie soorten boxen:

  • Adventure in a day: een eendaags avontuur voor maximaal 4 personen, op een moment dat jou uitkomt (vanaf 45 euro)
  • Back to Basic Box: een tweedaagse trektocht met rugzak en tent (eventueel kun je deze kampeerspullen huren bij de organisatie) (vanaf 75 euro)
  • Trekkers Box: een tweedaagse tocht zonder tent en rugzak maar wel met originele overnachting in de natuur (vanaf 90 euro)

De boxen worden duurder naarmate er meer mensen meegaan op het avontuur. Kinderen tot twaalf jaar krijgen korting.

avontuur-cadeau

Een Adventure in a box bestellen?

Een Adventure in a box is een perfect cadeautje voor jezelf of je avontuurlijke vrienden en/of familieleden. Je kunt hem bestellen via de website van Adventure in a Box en dan gaan Thomas en Sylvia voor je aan de slag. Binnen een week ontvang je de box aan je deur.

Liever je eigen avontuur bedenken? Lees mijn tien ideeën voor je microavontuur.

(foto’s met dank aan Sylvia en Thomas)

adventure-in-a-box-bestellen

Reacties
Categorieën