Agenda

masterclass-navigeren-wandelaars

17

MEI
19:30-20:45

masterclass navigeren

Door: Ilse Verkaart


Welke navigatiehulpmiddelen heb je wanneer nodig tijdens je trektocht? En welke navigatieskills moet je beheersen? Dat leer je in de masterclass van wandelaar, auteur en navigatie-expert Ilse Verkaart.

al geweest
replay beschikbaar voor leden van de Trail Community
nomadisch-leven-masterclass-live

24

MEI
19:30-21:00

masterclass nomadisch leven

Door: Paulien (Outdoor Inspiratie)


Hoe woon en werk je (tijdelijk) in het buitenland? Hoe vind je betaalbare woonplekken en hoe verdien je onderweg je geld? Hoe zit het met de Nederlandse wet en verzekeringen? Ik leef al drie jaar nomadisch en deel in 1/1.5 uur mijn beste tips met je (incl. Q&A).


Investering: 12,50 euro, incl. e-bookje met een samenvatting.

(er is een opname beschikbaar)

Q-en-A-met-Paulien

31

MEI
19:30-20:30

Q&A MET PAULIEN

Door: Paulien (Outdoor Inspiratie)


Trail Community leden mogen in deze live Q&A al hun vragen over het maken van trektochten en avontuurlijk leven aan mij stellen. 


Exclusief voor leden van de Trail Community - niet los te bestellen.

gratis-webinar-alleen-op-trektocht

10

JUNI
19:30-21:00

GRATIS WEBINAR: ALLEEN OP WANDELAVONTUUR

Door: Paulien (Outdoor Inspiratie)


Hoe maak je alleen een meerdaagse wandeltocht? Wat zijn de voor- en nadelen en hoe houd je het veilig? Hoe zorg je dat je er echt van geniet?


Ik trek al enkele jaren alleen met mijn backpack de natuur in en geef je in deze gratis masterclass tips waarmee jij dat ook veilig en ontspannen kunt doen.

Deelname is gratis!

masterclass-johan-maeck

25

JUNI
19:30-20:45

PRESENTATIE OVER DE PCT WANDELEN MET EEN 11-JARIGE

Door: Johan Maeck


Jo wandelde samen met zijn 11-jarige zoon de Pacific Crest Trail, een wandelroute van bijna 4000 kilometer langs de westkust van de VS. Jo vertelt ons over deze tocht en deelt de inzichten die hij vooraf en onderweg had. Een inspirerend verhaal dus weer!

los bestellen
GRATIS voor leden van de Trail Community - los ticket kost 8,50 euro
masterclass-omgaan-met-angsten

10

JULI

niet live

Masterclass omgaan met angsten

Door: Roanne van Voorst


Hoe ga je om met angsten tijdens je wandeltocht? Wetenschapper Roanne van Voorst deed onderzoek naar angst onder sporters die bekend staan om de extreme outdoorsporten die ze doen en ontdekte dat deze mensen ook (veel) angst kennen, maar goede tools inzetten om daarmee te dealen. Ze deelte tips die zij van deze sporters leerde.


Let op: deze masterclass is niet live maar komt op 10 juli beschikbaar.

los bestellen
GRATIS voor leden van de Trail Community - los ticket kost 8,50 euro

nooit een live masterclass missen?

Als lid van de Trail Community krijg je gratis toegang tot de live masterclasses van wandelexperts én toegang tot een afgeschermde pagina waar je met andere langeafstandwandelaars tips en inspiratie uit kunt wisselen en wekelijks bonusvideo's en tips van mij krijgt. Lidmaatschap kost 8,50 per maand, dus net zoveel als een losse masterclass, maar dan met superveel extra waarde er extra bij!

op elk moment te bekijken...

masterclassbundel reisverhalen schrijven & reisfotografie

masterclassbundel-reisverhalen
€14,99
Wil je je reisverhalen goed vastleggen in woord en beeld? Bestel deze masterclassbundel met daarin een masterclass Reisfotografie (gegeven door mij; ik werkte 8+ jaar als fotograaf) en een masterclass Reisverhalen Schrijven (gegeven door reisjournaliste Amelie Dufour en mij). Normaal tien euro per stuk, maar als combi voor 14,99 euro te bestellen. Te bekijken wanneer het jou uitkomt!

alle trail community masterclassopnames

alle-masterclasses-trail-community
€98,-
Bestel de opnames van alle twaalf masterclasses die sinds de start in de Trail Community plaatsgevonden hebben (t.w.v. 8,50 euro per stuk). Met presentaties van onder andere 

PCT-wandelaar en schrijver Tim Voors, Fulltime Avonturier Tamar Valkenier, wandeltrainer Wanda Catsman en bergwandelexpert Yanick Bos. Te bekijken wanneer het jou uitkomt - je houdt een jaar lang toegang!