Avontuurlijk leven

Ik ben een expert op het gebied van<strong> avontuurlijk leven</strong>. Ik leef zonder vast woonadres en ik werk locatie-onafhankelijk. Mijn werkweken deel ik zelf in. Ik werk vooral in de zomer, en in de winter doe ik het rustiger aan. Mijn leefstijl geeft me die vrijheid.

Enkele jaren geleden zei ik mijn loondienst contract op en begon ik mijn eigen bedrijf als zelfstandig outdoor ondernemer. Ik zei de huur van mijn appartement op om mijn vaste lasten laag te houden, en reed met mijn Twingo naar Frankrijk. Zo begon mijn leven vol avontuur, natuur en vrijheid.

Je hoeft natuurlijk niet je baan en huis op te geven om avontuurlijker te leven. Avontuurlijker leven doe je al door kleine aanpassingen in je leven te maken. Ga vaker op microavontuur en stap vaker buiten je comfortzone.

Lees in mijn blogs hoe ik dit aanpak en hoe ook jij met kleine aanpassingen in je leven avontuurlijk(er) kunt leven.

Next Entries »