arrow_drop_up arrow_drop_down
microavontuur-nederland

avontuurlijk leven

maak van een oké leven een geweldig leven!

lauwersmeer-vakantie

avontuurlijk leven

Voor mij is elke dag een groot avontuur, waar en met wie ik ook ben. Dat komt niet omdat mijn omgeving altijd ideaal is, maar omdat ik een avontuurlijke mindset heb. Volgens mij heeft avontuur veel meer te maken met door welke bril jij naar de wereld om je heen kijkt, dan met hoge bergen, paragliden en de wereld over reizen. 


Een avontuurlijke(re) leefstijl, heeft mij zoveel gebracht. Ik geniet elke dag, heb meer zelfvertrouwen en voel me veerkrachtiger. Niet langer ben ik afhankelijk van externe input voor een leuk leven, ik zie overal avontuur in.


Ik zie veel mensen om mij heen strugglen omdat ze niet het leven leiden dat ze zo graag zouden willen leiden. Daarom ben ik Outdoor Inspiratie opgestart: om ook jou naar een avontuurlijker, leuker en vrijer leven te helpen!

microavontuur nederland

Paulien

waarom zou je genoegen nemen met een oké leven, als je een geweldig leven kunt leiden?

 

Mijn weg naar een geweldig leven

Ik leefde lang een oké leven: ik had een huis, goed diploma, fulltime baan en leuke vrienden. Maar ik had continu het gevoel dat er iets niet helemaal klopte, dat er iets miste. Ik leefde niet mijn leven, maar het leven waarvan ik dacht dat anderen wilde dat ik het leefde. Ik had me zoveel jaren aangepast, dat ik niet eens meer wist dat ik me aanpaste.


Uiteraard gaat het schuren als je niet trouw aan je eigen waarden leeft, en zo kwam ik meerdere keren in burn-outs en depressies terecht. "Is dit wat ik nog 50 jaar ga voelen en doen?" Ik moest er niet aan denken!


Toen ik voor de derde keer op een burn-out af stevende, besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik ging op zoek naar momenten in de geschiedenis waar op ik me echt mezelf voelde en blij was. Dat bleken de momenten van groots avontuur, fysieke uitdaging en natuur. 


Ik ging kijken hoe ik dat gevoel ook in mijn dagelijks leven op kon roepen en begon zo met avontuurlijker leven. Ik besefte me dat avontuur een mindset is en een bril waardoor je ook naar je dagelijks leven kunt kijken. Ik begon mogelijkheden en avonturen te zien in het kleine, alledaagse.

 

Niet langer zijn de spierpijn veroorzakende lachbuien, adrenaline highs en persoonlijke overwinningen verbonden aan verre vakanties. Als je op de juiste manier leert kijken, zie je overal avontuur en is een avontuurlijk leven helemaal niet moeilijk. Ik richtte Outdoor Inspiratie op om met mijn inzichten meer mensen aan een avontuurlijker, leuker en echter leven te helpen. 

mijn weg naar avontuurlijk leven

0-20 jaar: ik volgde braaf het rijtje basisschool, vwo en dan universiteit
20 jaar: mijn eerste vriend wordt gediagnosticeerd met leukemie en ik word wakker geschud: leef NU!
20-24 jaar: (te) hard studeren, studie cum laude afronden en topmaster beginnen
24-26 jaar: thuis met burn-out en depressies, periodes werken - begin van avontuurlijker leven
26 jaar: nu moet het anders! full-time baan opgezegd, huis opgezegd en outdoor inspiratie opgestart.  

meer inspiratie en kennis?

volg mijn gratis online workshop!

avontuurlijk-leven-programma
cheerleader
€179,-

klaar voor een geweldig leven?

In mijn Avontuurlijk Leven Programma leer ik je hoe je je dagelijks leven avontuurlijker en leuker kunt maken. En dat zonder dat het je veel tijd of geld gaat kosten.


Wie een avontuurlijke bril op leert zetten, ziet mogelijkheden en avonturen in het kleine, alledaagse. 


Niet langer zijn de spierpijn veroorzakende lachbuien, adrenaline highs en persoonlijke overwinningen verbonden aan verre vakanties. Als je op de juiste manier leert kijken, zie je overal avontuur en is een avontuurlijk leven helemaal niet moeilijk.

Ik gebruik cookies