emailcursus-voorbereiden-meerdaagse-wandeltocht

In 2024 voor het eerst op meerdaagse wandeltocht?

Bereid je voor met mijn 6-weekse e-mailcursus met persoonlijke begeleiding!

Deze cursus is voor jou als je...

 • In 2024 goed voorbereid en vol (zelf)vertrouwen op trektocht wilt gaan
 • Hulp wilt bij het concreet en stap voor stap voorbereiden van je tocht
 • Het fijn vindt als een ervaringsexpert met je meedenkt en je bevestiging geeft
 • Een stok achter de deur wilt om in 2024 die wandeldroom waar te maken
 • Advies wilt over wat te regelen en aan te schaffen voor je wandeltocht
 • Benieuwd bent hoe een ervaringsdeskundige haar tochten plant
emailcursus-trektochten

Persoonlijke hulp bij het voorbereiden op je tocht

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik in 2016 voor het eerst een meerdaagse wandeltocht ging maken. Ik voelde me overweldigd door het grote aanbod van routes en spullen. Ik was onzeker of ik dit wel kon, en of ik wel goed voorbereid was. Ik wilde bevestiging dat wat ik ging doen haalbaar was, en dat ik goed voorbereid was.


Herkenbaar? Dat is waarom ik deze cursus gemaakt hebt. Ik geef je de belangrijkste kennis en tips in videotutorials vol praktijkvoorbeelden. Bij elke video krijg je praktische opdrachten die jou helpen bij jouw voorbereiding. Gedurende de hele cursus krijg je persoonlijke support van mij - stel je vragen, deel je twijfels, vraag advies.

emailcursus-trektochten

Persoonlijke hulp bij het voorbereiden op je tocht

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik in 2016 voor het eerst een meerdaagse wandeltocht ging maken. Ik voelde me overweldigd door het grote aanbod van routes en spullen. Ik was onzeker of ik dit wel kon, en of ik wel goed voorbereid was. Ik wilde bevestiging dat wat ik ging doen haalbaar was, en dat ik goed voorbereid was.


Herkenbaar? Dat is waarom ik deze cursus gemaakt hebt. Ik geef je de belangrijkste kennis en tips in videotutorials vol praktijkvoorbeelden. Bij elke video krijg je praktische opdrachten die jou helpen bij jouw voorbereiding. Gedurende de hele cursus krijg je persoonlijke support van mij - stel je vragen, deel je twijfels, vraag advies.

review
"De tutorials die Paulien geeft zijn superhelder, praktisch en inspirerend"
Christianne

7+

jaar ervaring met meerdaagse wandelroutes

90+

meerdaagse wandeltochten gelopen

1.400+

cursisten op avontuur geholpen
"Lekker praktisch, waar ik gelijk mee verder kan. Zo fijn om op deze manier te ‘sparren’ met jou en zo gebruik te maken van jouw ervaring."
Elsemarie

Na het volgen van deze 6-weekse cursus...

Voorbereiden-op-trektocht

Weet je welke route je gaat lopen

en dat die bij jouw wensen en vaardigheden past
paulien-symbool

Heb je je route opgedeeld in haalbare etappes

en weet je hoe en waar je gaat overnachten en wat je onderweg gaat eten en drinken

Wandelreis-gids-Schotland

Weet je hoe je je fysiek en mentaal voorbereid op je tocht

(en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!)
trektocht-icoon

Heb je een complete paklijst gemaakt

en weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van spullen

Weet je hoe je veilig op pad gaat

... en meer!

Na deze 6-weekse cursus...

 • Weet je welke route je gaat lopen en dat die bij jouw wensen en vaardigheden past
 • Heb je je route opgedeeld in haalbare etappes en weet je hoe en waar je gaat overnachten en wat je onderweg gaat eten en drinken
 • Weet je hoe je je fysiek en mentaal voorbereid op de tocht (en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!)
 • Heb je een complete paklijst gemaakt en weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van spullen
 • Weet je hoe je veilig op pad gaat 
 • ... en meer!
meerdaagse-wandeltocht-voorbereiden
€59

Cursus | Bereid je voor op je meerdaagse wandeltocht

-> 6-weekse e-mailcursus met elke week een nieuwe videoles

-> Concrete voorbeelden en stap-voor-stap uitleg

-> Praktische opdrachten waarmee je concrete stappen zet

-> 6 weken lang persoonlijke begeleiding via e-mail

-> Handige templates die ik ook gebruik bij het plannen van mijn tochten

meerdaagse-wandeltocht-voorbereiden
€59

Cursus | Bereid je voor op je meerdaagse wandeltocht

-> 6-weekse e-mailcursus met elke week een nieuwe videoles

-> Concrete voorbeelden en stap-voor-stap uitleg

-> Praktische opdrachten waarmee je concrete stappen zet

-> Zes weken lang persoonlijke begeleiding via e-mail

-> Handige templates die ik ook gebruik bij het plannen van mijn tochten

"Pauliens tutorials zijn altijd meer dan de moeite waard qua informatie en heel aanstekelijk"
Margon
outdoorinspiratie-trektocht-cursus

Hi, ik ben Paulien

In 2016 maakte ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht. Na dit 6-weekse avontuur in Schotland was ik niet alleen verliefd op Schotland (waar ik nu een deel van het jaar woon), maar ook op met mijn rugzak door de natuur trekken en in het wild slapen. Ik zocht bij terugkomst een baan als adviseur in een wandel- en kampeerwinkel en maakte vele meerdaagse wandeltochten.


In 2019 richtte ik Outdoor Inspiratie op en sindsdien breng ik zoveel mogelijk tijd wandelend in de natuur door. Ik maak meerdaagse wandeltochten, de ene keer met overnachtingen in hotels of berghutten en de andere keer met wildkamperen in mijn tentje. Ik deel mijn ervaringen in praktische en inspirerende e-books, masterclasses en cursussen.
outdoorinspiratie-trektocht-cursus

Hi, ik ben Paulien

In 2016 maakte ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht. Na dit 6-weekse avontuur in Schotland was ik niet alleen verliefd op Schotland (waar ik nu een deel van het jaar woon), maar ook op met mijn rugzak door de natuur trekken en in het wild slapen. Ik zocht bij terugkomst een baan als adviseur in een wandel- en kampeerwinkel en maakte vele meerdaagse wandeltochten.


In 2019 richtte ik Outdoor Inspiratie op en sindsdien breng ik zoveel mogelijk tijd wandelend in de natuur door. Ik maak meerdaagse wandeltochten, de ene keer met overnachtingen in hotels of berghutten en de andere keer met wildkamperen in mijn tentje. Ik deel mijn ervaringen in praktische en inspirerende e-books, masterclasses en cursussen.
makkelijke-huttentocht-route-vanoise

"Jij geef mij met deze cursus energie om het nu gewoon te gaan doen en niet vast te lopen in 'waar moet ik beginnen'. De cursus helpt enorm hierbij om het gewoon te gaan doen en data te prikken."

Kevin

Ook op meerdaags wandelavontuur?

trektocht-voorbereiden-cursus
slechts €59!

Cursus | Bereid je voor op je meerdaagse wandeltocht

-> 6-weekse e-mailcursus met elke week een nieuwe videoles

-> Concrete voorbeelden en stap-voor-stap uitleg

-> Praktische opdrachten waarmee je concrete stappen zet

-> Zes weken lang persoonlijke begeleiding via e-mail

-> Handige templates die ik ook gebruik bij het plannen van mijn tochten

trektocht-voorbereiden-cursus
€59

Cursus | Bereid je voor op je meerdaagse wandeltocht

-> 6-weekse e-mailcursus met elke week een nieuwe videoles

-> Concrete voorbeelden en stap-voor-stap uitleg

-> Praktische opdrachten waarmee je concrete stappen zet

-> Zes weken lang persoonlijke begeleiding via e-mail

-> Handige templates die ik ook gebruik bij het plannen van mijn tochten