betaalbaar-langere-tijd-reizen

Cursus

zo ga je langere tijd betaalbaar op reis

deze masterclass is wat voor jou als je...

 • Je huidige vakanties niet lang genoeg vindt,
 • Een paar maanden in het buitenland wil wonen, 
 • Out-of-the-box reiservaringen op wil doen, of
 • Een lange (wereld)reis wilt maken...
  maar niet wilt wachten tot je duizenden euro's gespaard hebt om dat te kunnen doen (daar is het leven toch veeeel te kort voor?!)
amelie

niet alleen dromen, maar ook doen!

In deze cursus vertel ik je hoe ik al dik vier jaar fulltime reis. Zonder van een spaarrekening te leven en zonder dikke baan om dat allemaal van te betalen. Ik heb flink geëxperimenteerd met low-budget reizen*. In deze cursus deel ik

 • inspirerende verhalen die je laten zien dat jouw reisdroom misschien niet zo ver weg is als het nu lijkt, en
 • mijn beste tips voor langere tijd (betaalbaar) reizen

Omdat je natuurlijk niets opschiet met alleen maar luisteren en niets doen, ga ik je in actie zetten.

 • Ik geef je praktische opdrachten tijdens de livesessies
 • Ik stuur je een werkboek met extra opdrachten
 • Ik ben je stok achter de deur en check een maand bij de masterclass bij je in


Het resultaat? Je hebt inspiratie opgedaan voor je reis, je hebt je droomreis concreter gemaakt, je weet welke stappen je kunt zetten om je droom waar te maken en je gaat daadwerkelijk stappen zetten!

* nee, hiermee bedoel ik niet dat ik de allergoedkoopste vliegtickets weet te vinden, want ik vind goed voor onze wereld zorgen ook heel belangrijk ;)
review
Deze masterclass maakt het dromen en uitvoeren van nomadisch leven concreter. Paulien deelt veel tips en handige informatie die je helpen bij het uitdenken van jouw plan, maar schuwt ook niet om de nadelen of minder prettige kanten te benoemen. Zeker een aanrader deze masterclass!
Margon
betaalbaar-op-reis
betaalbaar-op-reis

zo ziet de cursus er uit!

De cursus bestaat uit twee live presentaties (op 7 en 13 juni). Tijdens deze masterclasses ga je samen met mij en andere naan de slag met het concreet maken van jouw reisdroom en het plannen van de stappen die je daarvoor moet zetten. Dat doe je met behulp van de kennis, inspiratie en opdrachten die ik met je deel. Omdat ik slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar stel, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Beide presentaties duren ongeveer 45 minuten, waarna je tijdens de aansluitende Q&A al je vragen kunt stellen. Kun je er niet live bij zijn? Alle deelnemers ontvangen binnen 48 uur een opname die je een jaar lang terug kunt kijken.

Je krijgt een praktisch werkboek met opdrachten die je in ACTIE zetten. Het leven is te kort om je dromen nu niet waar te gaan maken. 


Je krijgt van mij drie bonustutorials. Deze video's komen bij de opnames in de online leeromgeving te staan. De onderwerpen: soloreizen, vrienden maken op reis en regels waar je rekening mee moet houden

review
Bomvol nuttige informatie voor iedereen die voor langere tijd in het buitenland zou willen wonen en/of werken!
Jenna

doe mee met de 2 livesessies!

Op 7 & 13 juni 2023

(of bekijk de opname)

20:00 tot 21:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
live-masterclass-nomadisch-leven
€ 129,-
€99,-

cursus langere tijd betaalbaar op reis

Na het volgen van deze cursus heb je inspiratie opgedaan, je droomreis concreter gemaakt, een stappenplan gemaakt en al de eerste stappen gezet!


Inclusief:

 • 2 live presentaties (op 7 en 13 juni) van 45 minuten met direct daarna Q&A's die doorgaan tot alle vragen beantwoord zijn
 • opnames van beide presentaties, die je een jaar lang terug kunt kijken
 • een praktisch werkboek vol opdrachten die je dichter bij je doel brengen
 • 3 bonusvideo's over soloreizen, vrienden maken op reis en regels waar je rekening mee moet houden
 • een check-in-mailtje in juli (hallo stok achter de deur!) waarin ik je vraag hoe het met je plannen gaat. Ik geef je in tekst of video antwoord op vragen en advies voor hindernissen.
Paulien

hi, ik ben paulien!

Ik vond mijn twee weken vakantie per jaar altijd al veel te kort. Vanaf mijn 18e ging ik op zoek naar manieren om ook zonder dikke spaarrekening langer op reis te kunnen. Zo begon het experimenteren met low-budget maar zo duurzaam mogelijk reizen, op een manier die bij mij past (niet in hoog tempo eilandhoppen in Indonesië, maar wandelen in de Alpen bijvoorbeeld). Ik werd zo goed in low budget reizen, dat ik in 2019 mijn huis en baan opzegde om fulltime te gaan reizen. Zo overwinterde ik in de Franse zon, woonde ik vier maanden in Schotland en verbleef ik ruim een maand op een Oostenrijkse boerderijIk woon in de fijnste huizen, ik ontmoet de interessantste mensen en ik kan spontaan een week of paar weken met mijn rugzak de wildernis in trekken. Ik geniet zo van dit droomleven en mijn vrijheid, dat ik het zonde vind als anderen zich tegen laten houden door hindernissen. Met mijn cursus wil ik daar verandering in brengen!

                   

Veelgestelde vragen over de masterclass Nomadisch Leven

Is dit ook voor mij als ik een (huur)huis heb die ik niet op wil geven?

Ja, ik deel een aantal tips waarmee je (zonder dubbele vaste lasten) in het buitenland kunt wonen/reizen zonder je huis in Nederland op te hoeven geven.

Is dit ook voor mij als ik slechts een paar weken in het buitenland wil wonen?

Ja, mijn tips zijn toepasbaar voor iedereen die een paar weken tot een paar maanden in het buitenland wil verblijven.

Ik heb geen spaargeld - kan ik dan ook zo leven als jij in deze masterclass deelt?

Yes, ik begon namelijk ook met nul spaargeld en een studieschuld. In de masterclass geef ik vele budgettips.

Kan ik de masterclass ook terugkijken?

Ja, iedereen die zich aangemeld heeft krijgt binnen 48 uur na de masterclass toegang tot de opname. Ik raad je wel aan om er live bij aanwezig te zijn, omdat je me dan actief mee kunt doen en direct al je vragen kan stellen (zodat je zoveel mogelijk uit de masterclass haalt). De opname komt beschikbaar op een afgeschermde pagina waar je ook diverse bonusvideo's bekijkt.

Krijg ik na de masterclass een mail met alle linkjes?

Je krijgt een digitaal gidsje (mini-e-book) met een samenvatting van de masterclass, waar ook alle handige linkjes in staan. Zo hoef je niet snel mee te schrijven tijdens de presentatie, maar kun je rustig luisteren.

Wordt de masterclass via Zoom gegeven?

Nee, de masterclass vindt plaats via Webinargeek. Je ziet mij en mijn presentatie in beeld, maar zelf ben je niet te zien of te horen. Wel kun je met mij communiceren via de chat.

Hoe lang kan ik de masterclass terugkijken?

Je houdt een jaar toegang tot de opname, de samenvatting en de bonusvideo's. Zo kun je deze terugkijken wanneer je dat nodig vindt, want misschien ben je over een half jaar al veel verder in je reis en zijn andere delen van de masterclass opeens interessant(er).

live-masterclass-nomadisch-leven
€ 129,-
€99,-

cursus langere tijd betaalbaar op reis

Na het volgen van deze cursus heb je inspiratie opgedaan, je droomreis concreter gemaakt, een stappenplan gemaakt en al de eerste stappen gezet!


Inclusief:

 • 2 live presentaties (op 7 en 13 juni) van 45 minuten met direct daarna Q&A's die doorgaan tot alle vragen beantwoord zijn
 • opnames van beide presentaties, die je een jaar lang terug kunt kijken
 • een praktisch werkboek vol opdrachten die je dichter bij je doel brengen
 • 3 bonusvideo's over soloreizen, vrienden maken op reis en regels waar je rekening mee moet houden
 • een check-in-mailtje in juli (hallo stok achter de deur!) waarin ik je vraag hoe het met je plannen gaat. Ik geef je in tekst of video antwoord op vragen en advies voor hindernissen.