#Gaan: boek van boswachter Hanne
05 november 2019 
2 min. leestijd

#Gaan: boek van boswachter Hanne

Recent las ik het boek #Gaan van boswachter Hanne Tersmette. Ik ben groot fan van avontuur dicht bij huis (microavontuur) en dit boek inspireert je om de Nederlandse natuur in te gaan.

Het boek #Gaan van Hanne Tersmette

Misschien dat Hanne je bekend voorkomt. Mogelijk ken je haar van het tv-programma ‘Boswachter Gezocht’ of andere media verschijningen. Ze schreef het boek #GAAN, waarin ze ons vertelt over haar favoriete natuurgebieden in Nederland. De teksten zijn zo fijn geschreven, dat je direct zin hebt om naar buiten te gaan! Ook prachtige natuurfoto’s mogen in zo’n boek natuurlijk niet ontbreken.

Voor elk natuurgebied geeft ze 10 tips: wat moet je er echt doen/zien? Daarnaast beschrijft ze wat elk natuurgebied uniek maakt: welke dier- en plantensoorten leven er? Hoe is het landschap zo geworden? Ik vind het heerlijk lezen!

boek-gaan-hanne-boswachter

In #Gaan neemt boswachter Hanne je mee naar de mooiste plekken van Nederland

Meer boeken over buiten?

Ik deel regelmatig over mijn boekentips voor buitenmensen. Tot mijn favorieten behoren ook het Het Zoutpad en Alleen van Tim Voors.

Over de schrijver
Paulien van der Werf leeft nomadisch als wandelaar, huisoppas en ondernemer. In 2019 zei ze haar baan op om Outdoor Inspiratie op te richten. Ze zet zich sindsdien fulltime in om outdooravonturen toegankelijk te maken voor iedereen. Ze schreef een e-book over trektochten maken en geeft masterclasses en cursussen over wandelen, huisoppassen, (solo)reizen en (outdoor)ondernemen.
Reactie plaatsen