cursus-outdoor-ondernemen

Zo verdien je ook geld met je outdooronderneming

In deze cursus deel ik alle kennis die mij geholpen heeft om van mijn outdoorhobby mijn werk te maken.

Deze cursus is voor jou als je...

 •  Wilt leren op welke manieren je geld kunt verdienen met je outdoorhobby
 •  Stap voor stap een website en social media accounts wilt leren opzetten en groeien
 •  Meer lezers naar je website wilt leren trekken (om zo én meer mensen te inspireren én geld te verdienen met je website)
 •  Wilt leren hoe je gesponsorde blogs en gesponsorde reizen regelt
 •  De minder fotogenieke, achter-de-schermen-delen van een business runnen zo makkelijk en leuk mogelijk wilt maken

Ik houd niet van geheimzinnig gedoe, dus in deze cursus geen gatekeeping.
Ik leer je alle skills die mij geholpen hebben van mijn bedrijf te kunnen leven.

cursus-ondernemen-buitenmensen

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Vijf jaar geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Na jaren van bouwen kan ik nu van mijn bedrijf leven. Ja, jaren, want hoewel al die shiny Instagram advertenties je anders doen geloven, duurt het voor de meeste ondernemers maanden tot jaren tot ze zoveel verdienen met hun bedrijf. Ook dit kun je van de cursus verwachten: een gezonde dosis realiteit en eerlijkheid


Ik ken de uitdagingen die komen kijken bij ondernemer worden en zijn. Toen ik begon waren er weinig mensen in mijn branche die me wilden vertellen hoe zij het doen - te bang voor concurrentie. Ik geloof daar niet zo in - ik wil namelijk zoveel mogelijk mensen een leuker (buiten)leven bezorgen en hoe meer outdoorondernemers er zijn, hoe meer we samen mensen naar buiten helpen. Ik deel dus zonder angst en met liefde mijn beste tips met je om jou zo goed mogelijk te helpen!

1.300+

e-books en masterclasses verkocht

5

jaar ervaring als outdoorondernemer
geld-verdienen-outdoor-hobby
review
"Enorm bedankt voor je begeleiding en vooral je motiverende positieve houding naar mij toe. Ik kan nu goed verder met alle tips die je hebt gegeven. Ik vind je er echt heel goed in!"
Ankie
cursus-outdoorondernemers
€ 89,-

Cursus Geld verdienen met je outdooronderneming

  • Praktische video-tutorials die je op elk moment in de online leeromgeving kunt bekijken.
  • Online werkboek met opdrachten.
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden

  De cursus komt in de herfst van 2024 beschikbaar. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst om een seintje te krijgen als je kunt bestellen. Mensen op de wachtlijst krijgen een speciale aanbieding.