Glamping met festivalvibes in Appeltern
Kamperen
Paulien
Kamperen
06/28/2021
2 min

Glamping met festivalvibes in Appeltern

06/28/2021
2 min

Live muziek, kampvuurtjes, nieuwe mensen leren kennen, beachvolleybal en zwemmen. Dat is de samenvatting van mijn weekend. Ik ging naar een glamping met festivalvibes: Glamp Outdoor Camp in Appeltern.

glamping-festivalvibes-glamp-outdoor-camp

Glamping met festivalvibes op Glamp Outdoor Camp

Glamping met festivalvibes

In Appeltern heeft de organisatie van Glamp Outdoor Camp een fijne glamping met festivalvibes opgezet. Slingerend rondom zwemvijvers vind je diverse soorten accommodatie. Wij sliepen in Flores, een soort mix van een tent en een huisje. Naast onze slaaptent stonden nog twee bijzettenten en een belltent met kookuitrusting en zitruimte.

glamping-festivalvibes

Glamping met festivalvibes in accommodatie Flores

Op de glamping staan ook luxe belltenten en awaji tenten (safari-stijl, echt heel tof). In een grote tent vind je food & drinks en kun je overdekt zitten. In de andere grote tent staat een podium, waar live entertainment plaatsvindt. Je kunt in de tent luisteren, kijken en dansen, of vanaf een afstandje bij een kampvuur.

glamping-live-muziek

Afgelopen weekend mochten we genieten van liveoptredens van onder andere akoestisch feestduo SuitzMaarten de Gans en Maylissa Row. Op het terrein wordt gedurende de zomer ook straattheater uitgevoerd. De welkomstbutlers zijn hilarisch (we kregen een lesje etiquette en wie mij ooit heeft zien eten, beseft hoe ironisch dat is). Je kunt het programma voor deze zomer hier bekijken.

live-entertainment-glamping

Activiteiten op de glamping

Je hoeft je in Appeltern niet te vervelen. Maak nieuwe vrienden en leer elkaar beter kennen bij een kampvuur. Geniet van live muziek en straattheater, neem een duik in de schone zwemvijver of speel een potje beachvolleybal. In de hangmatten kun je genieten van een dutje onder het genot van een kikkerorkest. Je kunt natuurlijk ook de omgeving lopend of fietsend ontdekken. Wie even lekker op een terras wil zitten of cultureel wil genieten, rijdt in een half uurtje naar het centrum van Nijmegen.

zwemmen-glamping

Beachvolleyballen en zwemmen op de glamping

Glamping in de natuur

Glamp Outdoor Camp heeft meerdere terreinen. Het terrein in Appeltern is de glamping met festivalvibes. De meeste andere terreinen hebben meer natuur en geen live entertainment. Slaap in de bossen op de Veluwe, op Vliegveld Twente of tussen die dierengeluiden van Burgers’ Zoo. Ontdek alle mogelijke accommodaties en type parken op glampoutdoorcamp.nl.

glamping-appeltern

Reacties
Categorieën