Glamping met festivalvibes in Appeltern
28 juni 2021 

Glamping met festivalvibes in Appeltern

Live muziek, kampvuurtjes, nieuwe mensen leren kennen, beachvolleybal en zwemmen. Dat is de samenvatting van mijn weekend. Ik ging naar een glamping met festivalvibes: Glamp Outdoor Camp in Appeltern.

glamping-festivalvibes-glamp-outdoor-camp

Glamping met festivalvibes op Glamp Outdoor Camp

 

Glamping met festivalvibes

In Appeltern heeft de organisatie van Glamp Outdoor Camp een fijne glamping met festivalvibes opgezet. Slingerend rondom zwemvijvers vind je diverse soorten accommodatie. Wij sliepen in Flores, een soort mix van een tent en een huisje. Naast onze slaaptent stonden nog twee bijzettenten en een belltent met kookuitrusting en zitruimte.

glamping-festivalvibes

Glamping met festivalvibes in accommodatie Flores

Op de glamping staan ook luxe belltenten en awaji tenten (safari-stijl, echt heel tof). In een grote tent vind je food & drinks en kun je overdekt zitten. In de andere grote tent staat een podium, waar live entertainment plaatsvindt. Je kunt in de tent luisteren, kijken en dansen, of vanaf een afstandje bij een kampvuur.

glamping-live-muziek

Afgelopen weekend mochten we genieten van liveoptredens van onder andere akoestisch feestduo SuitzMaarten de Gans en Maylissa Row. Op het terrein wordt gedurende de zomer ook straattheater uitgevoerd. De welkomstbutlers zijn hilarisch (we kregen een lesje etiquette en wie mij ooit heeft zien eten, beseft hoe ironisch dat is). Je kunt het programma voor deze zomer hier bekijken.

live-entertainment-glamping

 

Activiteiten op de glamping

Je hoeft je in Appeltern niet te vervelen. Maak nieuwe vrienden en leer elkaar beter kennen bij een kampvuur. Geniet van live muziek en straattheater, neem een duik in de schone zwemvijver of speel een potje beachvolleybal. In de hangmatten kun je genieten van een dutje onder het genot van een kikkerorkest. Je kunt natuurlijk ook de omgeving lopend of fietsend ontdekken. Wie even lekker op een terras wil zitten of cultureel wil genieten, rijdt in een half uurtje naar het centrum van Nijmegen.

zwemmen-glamping

Beachvolleyballen en zwemmen op de glamping

 

Glamping in de natuur

Glamp Outdoor Camp heeft meerdere terreinen. Het terrein in Appeltern is de glamping met festivalvibes. De meeste andere terreinen hebben meer natuur en geen live entertainment. Slaap in de bossen op de Veluwe, op Vliegveld Twente of tussen die dierengeluiden van Burgers' Zoo. Ontdek alle mogelijke accommodaties en type parken op glampoutdoorcamp.nl.

glamping-appeltern

Over de schrijver
Ik ben een expert op het gebied van outdoor, avontuurlijk leven en trektochten maken. Op mijn zesentwintigste trok ik definitief de deur van mijn huurhuis achter me dicht om zo uit de rat race te kunnen stappen en mijn tijd te kunnen besteden aan doen waar ik écht blij van word (Outdoor Inspiratie!).
Reactie plaatsen

Meer leren?

Lijkt een microavontuur of trektocht jou wel wat, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ik heb twee cadeautjes voor je!


- een stappenplan inclusief paklijst voor je wandelvakantie

- een online inspiratiegids vol tips waarmee je je (dagelijks) leven avontuurlijker maakt

Op zoek naar praktische tips voor wandelen, kamperen en andere outdooravonturen?

arrow_drop_up arrow_drop_down