handboek-meerdaagse-tochten-ebook

Van een rugzak kopen tot wildplassen tot eten koken

In mijn e-book Handboek voor meerdaagse wandeltochten leer ik je alles wat ik graag had willen weten voor mijn eerste meerdaagse wandeltocht. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veiliger en ontspannender aan je avontuur begint.
handboek-meerdaagse-wandeltochten

Handboek voor wie zelfstandig voor het eerst een meerdaagse wandeling wil maken

Toen ik in 2016 voor het eerst een wandel- en kampeertocht ging maken, zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Zoveel rugzakken, jassen, tenten en matten om uit te kiezen. Zoveel routes en hoe wist ik of ik die wel aan kon? Zoveel spullen om mee te nemen: zou ik daarmee die berg nog wel op komen? En zou dat wildkamperen eigenlijk wel veilig zijn? Ik miste een compleet overzicht van alles wat ik moest hebben, weten en kunnen.

Nadat ik vele meerdaagse tochten en ongeveer evenveel onhandige 'fouten' gemaakt te hebben, mijn beste tips in een e-book te verzamelen. Speciaal voor wie voor het eerst een meerdaagse wandeltocht van ho(s)tel naar ho(s)tel of kampeerplek naar kampeerplek wil maken.

handboek-meerdaagse-wandeltochten

Handboek voor wie zelfstandig voor het eerst een meerdaagse wandeling wil maken

Toen ik in 2016 voor het eerst een wandel- en kampeertocht ging maken, zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Zoveel rugzakken, jassen, tenten en matten om uit te kiezen. Zoveel routes en hoe wist ik of ik die wel aan kon? Zoveel spullen om mee te nemen: zou ik daarmee die berg nog wel op komen? En zou dat wildkamperen eigenlijk wel veilig zijn? Ik miste een compleet overzicht van alles wat ik moest hebben, weten en kunnen.

Nadat ik vele meerdaagse tochten en ongeveer evenveel onhandige 'fouten' gemaakt te hebben, mijn beste tips in een e-book te verzamelen. Speciaal voor wie voor het eerst een meerdaagse wandeltocht van ho(s)tel naar ho(s)tel of kampeerplek naar kampeerplek wil maken.

Handboek-meerdaagse-wandeltochten-ebook

Compact en praktisch

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen tijd om onnodig lange boeken of cursussen te consumeren. Doe mij alle informatie lekker praktisch en compact, zodat ik de uren die ik daarmee bespaar kan steken in voorpret. Mijn e-book is daarom precies dat: een zo compact mogelijke samenvattingen van alles wat ik vind dat je moet weten bij je voorbereiding en uitvoering. Je kan het e-book op je e-reader of telefoon gewichtloos meenemen op je wandeltocht, zodat je ook onderweg nog even kan spieken als je iets vergeten bent.

Handboek-meerdaagse-wandeltochten-ebook

Compact en praktisch

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen tijd om onnodig lange boeken of cursussen te consumeren. Doe mij alle informatie lekker praktisch en compact, zodat ik de uren die ik daarmee bespaar kan steken in voorpret. Mijn e-book is daarom precies dat: een zo compact mogelijke samenvattingen van alles wat ik vind dat je moet weten bij je voorbereiding en uitvoering. Je kan het e-book op je e-reader of telefoon gewichtloos meenemen op je wandeltocht, zodat je ook onderweg nog even kan spieken als je iets vergeten bent.

7+

jaar kilometers vreten op meerdaagse wandelroutes

90+

meerdaagse wandeltochten gelopen zonder te verdwalen

200+

lezers geholpen met dit e-book!
review
"Ik heb hem in één ruk uitgelezen en zou het liefst nu in de auto stappen en uren rondstruinen in een buitensportwinkel. Heeeeeel erg bedankt voor dit boek!"
Tamara
handboek-meerdaagse-tochten
€ 25,95,-
€ 21,95

Handboek voor meerdaagse wandeltochten

  • praktische uitleg van wat je moeten weten om goed voorbereid, veilig en zo ontspannen mogelijk op pad te gaan

  • met onder meer tips voor het kiezen van spullen, hulp bij het in detail plannen van je route, kennis over wandelen in kou en warmte, tips voor hygiëne onderweg en veiligheidsadviezen

  • e-book wordt geleverd als epub voor je e-reader en PDF voor je laptop

  • bijlagenpagina met routeinspiratie en personaliseerbare voorbeeldpaklijsten

  • incl. 10% korting op de online wandeltraining die ik ook volgde

  • direct na het bestellen te downloaden en lezen!
review

"Super leerzaam en heel benaderbaar geschreven! Complimenten! Het eerste in z’n soort."

Hilde
review

"Wat een topboek!!! Heel uitgebreid en toegankelijk geschreven."

Marleen
Handboek-meerdaagse-wandeltochten

Hi, ik ben Paulien

Doordat ik zoveel tijd solowandelend in the middle of nowhere doorbreng, is de kans dat wij elkaar ooit gesproken hebben klein. Je weet daarom misschien nog niet dat ik al sinds 2016 meerdaagse wandeltochten loop. Of dat ik een tijd als adviseur lichtgewicht backpackspullen in een buitensportwinkel werkte. En dat ik daar in 2019 mijn werk van gemaakt heb en sindsdien al ruim 90 meerdaagse tochten liep. En dat ik al meer dan 1.200 e-booklezers en cursisten geholpen heb bij de voorbereiding op hun meerdaagse wandelavonturen. Of dat ik door Nederlandse en buitenlandse organisaties ingehuurd wordt om als expert over meerdaagse wandelingen te schrijven. Niet om op te scheppen, maar om je te laten zien dat 1) zo'n eerste wandeltocht tot grootste dingen kan leiden en 2) ik dit e-book op basis van uuuuiiitgebreide ervaring geschreven heb ⚡
Handboek-meerdaagse-wandeltochten

Hi, ik ben Paulien

Doordat ik zoveel tijd solowandelend in the middle of nowhere doorbreng, is de kans dat wij elkaar ooit gesproken hebben klein. Je weet daarom misschien nog niet dat ik al sinds 2016 meerdaagse wandeltochten loop. Of dat ik een tijd als adviseur lichtgewicht backpackspullen in een buitensportwinkel werkte. En dat ik daar in 2019 mijn werk van gemaakt heb en sindsdien al ruim 90 meerdaagse tochten liep. En dat ik al meer dan 1.200 e-booklezers en cursisten geholpen heb bij de voorbereiding op hun meerdaagse wandelavonturen. Of dat ik door Nederlandse en buitenlandse organisaties ingehuurd wordt om als expert over meerdaagse wandelingen te schrijven. Niet om op te scheppen, maar om je te laten zien dat 1) zo'n eerste wandeltocht tot grootste dingen kan leiden en 2) ik dit e-book op basis van uuuuiiitgebreide ervaring geschreven heb ⚡

Ook op meerdaags wandelavontuur?

Bestel het e-book en begin direct met een route kiezen en plannen, spullen uitzoeken en je voorbereiden op onderweg zijn!