in de media

3fm-interview-microavontuur

"By far de meest enthousiaste vrouw ooit als het gaat om microavonturen"

Luc Sarneel - WiWaWeekendshow op 3FM

Algemeen dagblad

Paulien (28) reist bijna gratis: kamperen in de tuin en werken in ruil voor overnachting.


"Een vakantie kan een flinke hap uit je budget zijn. Maar sommige mensen hebben er een sport van gemaakt om goedkoop vakantie te vieren. Op allerlei creatieve manieren drukken ze de kosten. Elke week laten we zo’n vakantieganger aan het woord. Deze week: Paulien van der Werf (28) doet aan couchsurfen en kampeert bij wildvreemden in de tuin."

leeuwarder courant

Trektocht-expert Paulien van der Werf leeft uit haar koffer: 'Ik ben gewoon niet zoals de meeste mensen'


"Paulien van der Werf (27) hoeft maar te dénken aan een vaste baan, een eigen huis of andere vastigheden en ze krijgt het al benauwd. Het was precies het soort leven waar ze naar op weg was, tot ze besloot om het roer om te gooien. Als trektocht-expert en micro-avonturier leeft ze inmiddels zo vrij als ze wil."

algemeen dagblad

‘Vakantie’ vieren na je werkdag, zo doe je dat


"Ooit de zonsopkomst willen zien in de Afrikaanse jungle, of een kanotocht door Zweden maken? We associëren avontuur met vakantie. Maar veel belevenissen zijn ook dichtbij te vinden. Fiets naar je werk of sta vroeg op en ontbijt op de heide. Ga, kortom, op micro-avontuur."

radio-microavontuur-outdoor

Even kennismaken?

Wil je ook eens met mij in gesprek over microavontuur, outdoor of leven als (digital) nomade? Stuur me een e-mail via het contactformulier, of bel me op 06-43424640. Bij geen gehoor graag een berichtje sturen, dan bel ik je z.s.m. terug. 
arrow_drop_up arrow_drop_down