Belangrijke telefoonnummers voor je wandelvakantie

Belangrijke telefoonnummers voor je trektocht

Veilig in de wildernis rondlopen begint met een goede voorbereiding. Eén van de dingen die ik voor elke trektocht doe is belangrijke telefoonnummers noteren. Ik sla belangrijke telefoonnummers altijd op op de SIM-kaart van mijn telefoon. Mocht jouw telefoon kapot gaan, dan kun je de SIM-kaart overzetten in een andere telefoon en kun je nog steeds bij je contacten.

Sla de volgende telefoonnummers op:

  • de lokale hulpdiensten
  • je reisverzekering
  • de huisarts in Nederland
  • nood-contactpersonen / familie / vrienden thuis (schrijf 'ICE' voor deze namen)
  • nood-contactpersonen van je reismaatje

belangrijke-telefoonnummers-onderweg Bescherm je belangrijke telefoonnummers voor onderweg goed

Daarnaast schrijf ik deze telefoonnummers met potlood (want inkt vlekt wanneer het nat wordt) op een pagina in mijn notebook of op een los papiertje dat ik bij mijn paspoort en internationale zorgpas bewaar.

Tip: schrijf ook de telefoonnummers van transportmaatschappijen en accommodaties op, je weet maar nooit wanneer dat van pas komt. Heb je een GPS met noodknop? Controleer voor vertrek of alle telefoonnummers daar goed in opgeslagen staan.

paulien-van-der-werf-outdoor-inspiratie

hoi, ik ben paulien!

Met Outdoor Inspiratie help ik mensen om meer avontuur en vrijheid in hun leven te ervaren. Dit doe ik door inspirerende blogberichten te delen, boeken te schrijven en (online) cursussen te geven. Meld je aan voor mijn gratis webinar om direct de eerste stap naar een avontuurlijker leven te zetten. 

inspiratie voor avontuurlijk leven

Maak je leven leuker en avontuurlijker door vaker op microavontuur te gaan en trektochten te maken. Je mag mijn E-books met stappenplan voor je trektocht en inspiratie voor je microavontuur gratis downloaden
arrow_drop_up arrow_drop_down