MASTERCLASS

'ONDERNEMEN A LA PAULIEN'

In deze masterclass vertel ik je hoe ik van loondienst naar fulltime ondernemen ging, geld verdien met dingen die ik heel graag doe en gesponsord de tofste reizen mag maken.

LIVE TICKET BESTELLEN
Eerstvolgende live editie: 15 januari 2024

MASTERCLASS

'ondernemen a la Paulien'

In deze masterclass vertel ik je hoe ik van loondienst naar fulltime ondernemen ging, geld verdien met mijn hobby en gesponsord de tofste reizen mag maken.
LIVE TICKET BESTELLEN
Eerstvolgende live editie: 15 januari 2024
paulien-ondernemen
paulien-ondernemen

Deze masterclass is wat voor jou als je benieuwd bent...

  • Welke stappen ik genomen heb om mijn business te bouwen tot wat het nu is
  • Hoe ik geld verdien om van te leven en (fulltime) te reizen
  • Hoe ik gesponsord meerdaagse reizen in binnen- en buitenland maak
  • Hoe ik vrijwel al mijn wandelkleding en -schoenen gesponsord regel
  • Welke tips ik zou geven aan iemand die ook een eigen bedrijf op wil richten
Deze masterclass is inclusief een Q&A waarin je me alles mag vragen wat je wilt weten over mijn onderneming - ik geef je graag een open en eerlijk kijkje achter de schermen!
wandelen-in-de-mercantour

Over deze masterclass

Ik weet nog goed hoe ik aan het begin van mijn business stond en dacht: hoe doen die mensen dat toch? Hoe leven zij van hun hobby? Hoe komen ze aan die toffe samenwerkingen? Het was voor mij een mysterie en ik had niet het idee dat ik deze mensen daar zomaar naar kon vragen. Daardoor weet ik hoe fijn het is als iemand wél open en eerlijk een kijkje achter de schermen geeft. Als iemand vertelt over wat wél en wat niet werkte. 


Ik geloof er niet dat in dat er één 'stappenplan' is dat voor iedereen werkt. Ik doe dus niet de (valse) belofte dat je na het kijken van deze masterclass precies weet hoe jij een succesvolle business gaat runnen. Waarom niet? Omdat ik denk dat welke weg bij jou past, afhangt van wie jij bent. Ik kan je wél vertellen wat ik gedaan heb en wat ik denk dat ik ook had kunnen doen, waar je volgens mij ook heel veel van kan leren en inspiratie uit kunt halen. Ik hoop je met deze masterclass te laten zien dat je leven van wat je graag doet niet zo ver weg is als je misschien denkt. Ik wil je graag aan het denken zetten over hoe jij jouw (ondernemers)droom waar kunt maken.

wandelen-mercantour-meren
wandelen-mercantour-meren

Ik werk(te) samen met...

samenwerkingen
samenwerkingen-mobiel
samenwerkingen-mobiel

Vragen die ik in deze masterclass o.a. beantwoord...

'hoe kun je de overstap maken van loondienst naar ondernemen?'

goedkoop-vakantie

'hoe kun je geld verdienen met je (outdoor)hobby?' // 'hoe bepaal je wat je wilt gaan doen als ondernemer?'

community

'hoe onderscheid je je van anderen?'

'hoe zit het met inkomsten en kosten? wat blijft er over?'

nendaz-mont-fort

De eerstevolgende editie

15 januari 2024
19:30 tot 21:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
ondernemen-a-la-paulien
€16,50

Masterclass

'ondernemen a la paulien'

  • krijg in deze masterclass van één uur een exclusief kijkje achter de schermen in mijn onderneming 
  • stel als je vragen in de (uitgebreide) live Q&A
  • ontvang nadien een e-mail met handige links
  • bekijk de opname van de masterclass later nog eens terug in een afgeschermde omgeving waar je een jaar lang toegang tot houdt
masterclass-nomadisch-leven

Hi, ik ben Paulien!

In 2019 besloot ik uit loondienst te gaan en fulltime te ondernemen. Mijn loondienst-werkdagen gaven geen voldoening, ik was er zat van om maar vier weken per jaar vakantie te hebben (en dat ook nog eens een jaar van tevoren te moeten plannen) en ik zocht de vrijheid om te kunnen wonen en werken waar ik wilde. Ik besloot het ondernemersavontuur aan te gaan.


Drie jaar later ben ik fulltime ondernemer en werk ik het hele jaar door locatie-onafhankelijk. Ik verdien mijn geld met wat ik écht leuk vind en ik kan me amper nog herinneren hoe het is om werk te doen dat ik niet zó leuk vind, dat ik het ook gratis zou willen doen. Daar komt nog bij dat ik overnachtingen, reizen en spullen gesponsord krijg en dus zelden nog betaal voor mijn vakanties ;) 


Hoewel het op Instagram misschien een rechte lijn vol succes en plezier leek, was het in werkelijkheid een route met wat hobbels en omwegen waarvan ik superveel geleerd heb. De lessen en inzichten die ik tijdens mijn oh-alles-gaat-lekkerrrr-weken en mijn oh-dit-was-zo-niet-handig-weken opgedaan heb, wil ik graag inzetten om  jou te helpen en inspireren.

publicaties

Meld je nu aan!

LIVE TICKET BESTELLEN
Inclusief opname die je binnen 48 uur toegestuurd krijgt