trail-community

inspiratiesbundel

opnames van gastlessen van o.a. 

tim voors, tamar valkenier en miriam lancewood

inspirerende gastlessen voor & door buitenmensen

Laat je inspireren door mijn grote inspiratiebronnen en leer nieuwe skills van andere buitenexperts. Deze masterclassbundel bevat 10 opnames van presentaties die mijn collega's online en exclusief voor Outdoor Inspiratie deelnemers gaven.

Na je bestelling krijg je direct toegang tot alle video's. Deze kun je op je eigen tempo kijken, want je houdt een jaar lang toegang.

deze sprekers vind je in de bundel

TAMAR VALKENIER

Fulltime avonturier Tamar Valkenier deelt in haar masterclass hoe ze haar angsten heeft overwonnen en nu als nomade over de wereld reist. Na deze masterclass heb jij zo veel inspiratie dat je niet anders kunt dan GAAN!
tim-voors

TIM VOORS

Wandelen dwars door Amerika van de Mexicaanse naar Canadese grens? Tim Voors liep de PCT en vertelt je in deze masterclass over de trail, alle (spreekwoordelijke) beren op de weg tegen en hoe hij die overwonnen heeft. 
miriam-lancewood-masterclass

miriam lancewood

Hoe is het om geheel afhankelijk van de natuur in de wildernis te leven? Miriam Lancewood, auteur van Mijn leven in de wildernis, vertelt je alles over haar leven & wandelingen in het wild.

en ook...

roanne-van-voorst

roanne van voorst

Kennen extreme sporters geen angst? Heus wel, zo leerde Roanne van Voorst. Zij vroeg extreme topsporters hoe zij met hun angsten omgaan en deelt haar grootste lessen met je.

yanick-bos

Yanick bos

Bergwandelexpert en -instructeur Yanick Bos geeft je in deze masterclass vele tips over veilig in de bergen wandelen en overnachten. Een must-see voor wie de bergen in wil trekken.

wanda-catsman

wanda catsman

Wandeltrainer Wanda leert je in deze introductieles hoe je verstandig traint voor een lange wandeltocht. Bouw niet alleen conditie op, maar werk ook aan je spierkracht en balans. 

Myra de Rooij

Myra laat zien dat je (avontuurlijke) leven niet ophoudt zodra je de 60 gepasseerd bent. Deze stoere (solo)wandelvrouw beleefde vele avonturen in de bergen, zoals de eerste vrouwenexpeditie.

tom-boerman

TOM BOERMAN

Tom Boerman wandelt de wereld rond - dat is 40.000 kilometer lopen! In deze masterclass vertelt hij over dat immense project. Ook inspirerend voor wie van plan is kortere afstanden te lopen ;)  

BART SCHRIJVER

Bart Schrijver vertelt over zijn avonturen op Te Araroa in Nieuw-Zeeland en de GR1 in Noorwegen. Hij maakte over laatstgenoemde een speelfilm en geeft je een kijkje achter de schermen.
inspiratiebundel
€ 199,-
€ 75,-
  • 10 masterclassopnames van grote namen uit de outdoorwereld
  • kijken kan vrijwel direct na je betaling
  • een jaar lang toegang tot een besloten pagina
  • SUPERveel inspiratie & praktische tips
review
"IK VIND deze MASTERCLASSES GEWELDIG"
Suzanna

hoe werkt het?

Bundel bestellen
Kan jij niet wachten om al deze inspirerende masterclasses terug te kijken? Bestel dan snel!
Toegang tot een besloten pagina

Binnen 10 minuten na je betaling krijg je een link naar een besloten pagina met alle video's.

Een jaar de tijd om te kijken
kijk de video's wanneer het jou uitkomt en LAAT JE INSPIREREN DOOR de AVONTUURLIJKE SPREKERS.