AGENDA

masterclass-reisverhalen-schrijven

10

NOV
19:30 tot 20:30

mASTERCLASS REISVERHALEN SCHRIJVEN

De afgelopen vijf jaar schreef ik reisverhalen voor o.a. reisblog Travel Diaries, Columbus Magazine en Transavia. Schrijven is altijd mijn passie geweest, maar pas toen ik de 'basisregels' leerde kon ik echt aan de slag als reisblogger. Tegenwoordig mag ik regelmatig gesponsord op avontuur in binnen- en buitenland, wat een mooi bijkomend voordeel is. In deze masterclass geef ik je praktische tools en tips waarmee jij aantrekkelijke(re) reisverhalen schrijft.


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

nomadisch-leven-masterclass-september

30

NOV

19:30 tot 20:30

MASTERCLASS REISFOTOGRAFIE

Jarenlang werkte ik als professioneel fotograaf voor buitenmensen. Drie jaar geleden besloot ik me fulltime op Outdoor Inspiratie te focussen en werd ik reisfotograaf. Ik maakte o.a. foto's voor de Campspace homepagina, reisblogs en e-books van Travel Diaries en Visit Wadden. Hoe maak je goede en aantrekkelijke foto's, hoe vertel je een verhaal met je beelden en hoe kun je geld verdienen met je foto's? Dat leer je in deze praktische masterclass.


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

inspiratiebundel
€ 199,-
€ 75,-

leer van mijn inspiratiebronnen

Laat je inspireren door mijn grote inspiratiebronnen en leer nieuwe skills van andere buitenexperts. Deze masterclassbundel bevat 10 opnames van presentaties die mijn collega's online en exclusief voor Outdoor Inspiratie deelnemers gaven. Met gastsprekers Tim Voors, Tamar Valkenier, Miriam Lancewood en anderen.

Na je bestelling krijg je een jaar lang toegang tot alle video's.

Op de hoogte blijven van alle masterclasses?