AGENDA

nomadisch-leven-masterclass-september

12

SEPT

19:30 tot 21:00

MASTERCLASS NOMADISCH LEVEN

Hoe woon en werk je (tijdelijk) in het buitenland? Hoe vind je betaalbare woonplekken en hoe verdien je onderweg je geld? Hoe reis je (vrijwel) gratis? En hoe zit het met de  wet en verzekeringen? Ik leef al drie jaar nomadisch en deel in 1.5 uur mijn beste tips met je. Ik geef je een praktische opdracht zodat je direct een stap richting een avontuurlijker leven zet. Deze masterclass is inclusief een waardevolle Q&A aan het einde, waarin je me alles mag vragen wat je wilt weten over deze lifestyle.


Investering: 16,50 euro, incl. opname, bonusvideo's en een digitaal gidsje met een samenvatting.

masterclass-reisverhalen-schrijven

21

SEPT
19:30 tot 20:30

mASTERCLASS REISVERHALEN SCHRIJVEN

De afgelopen vijf jaar schreef ik reisverhalen voor o.a. reisblog Travel Diaries, Columbus Magazine, National Geographic Travel en Transavia. Schrijven is altijd mijn passie geweest, maar pas toen ik de 'basisregels' leerde kon ik echt aan de slag als reisblogger. Tegenwoordig mag ik regelmatig gesponsord op avontuur in binnen- en buitenland, wat een mooi bijkomend voordeel is. In deze masterclass geef ik je praktische tools en tips waarmee jij aantrekkelijke(re) reisverhalen schrijft.


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

cursus-solo-hiken-serie

8 + 15 + 22

NOVEMBER

19:30 tot 21:00

MASTERCLASS-SERIE SOLOHIKEN

Droom je ervan om solo een lange wandeltocht te maken?Maar heb je twijfels over je eigen skills, de voorbereidingen en de veiligheid? Maak je je druk over eenzaamheid, angst of andere onprettige gevoelens? Als ervaren solohiker vertel ik je wat je kunt verwachten en hoe je daar praktisch, mentaal en fysiek op voorbereidt. Zo kun jij veilig en vol vertrouwen op solotrektocht.


Investering: nu slechts 175 euro voor de 3 live masterclasses incl. opnames, werkboek en bonusvideo's.

online-masterclass-reisfotografie

30

NOVEMBER
19:30 - 20:30

MASTERCLASS REISFOTOGRAFIE

Jarenlang werkte ik als professioneel fotograaf voor buitenmensen. Drie jaar geleden besloot ik me fulltime op Outdoor Inspiratie te focussen en werd ik reisfotograaf. Ik maakte o.a. foto's voor de Campspace homepagina, reisblogs en e-books van Travel Diaries en Visit Wadden. Hoe maak je goede en aantrekkelijke foto's, hoe vertel je een verhaal met je beelden en hoe kun je geld verdienen met je foto's? Dat leer je in deze praktische masterclass.


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

masterclass-avontuurlijk-leven

8

DECEMBER

19:30 t0t 20:45

masterclass avontuurlijk leven

Een masterclass speciaal voor hooggevoeligen en mensen met twijfels, angsten en onzekerheden die  avontuurlijker wil leven. Ik ging van thuiszitten met een depressie, burn-out en angststoornis naar een avontuurlijk leven op mijn voorwaarden. Ik vond de perfecte balans tussen onderprikkeling ('saai leven') en overprikkeling ('help, ik trek het niet'). Welke inzichten en tools hebben mij hierbij geholpen? Dat vertel ik je in deze masterclass!


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

workshop-wandeltocht-plannen

15

DECEMBER

19:30 - 20:30

WORKSHOP WANDELTOCHT PLANNEN

In 1 tot 1.5 uur (incl. Q&A) help ik je stap voor stap bij het voorbereiden van jouw volgende lange afstand wandelavontuur. Welke skills en training heb je nodig?

Welke spullen mag je niet vergeten? Hoe plan je hoeveel eten en drinken je nodig hebt? Waar slaap je? Dat en meer leer je in de workshop, waarin je ook direct praktisch aan de slag gaat met je eigen to-do-lijstje.


Investering: 16,50 euro incl. Q&A en opname.

inspiratiebundel
€ 199,-
€ 75,-

leer van mijn inspiratiebronnen

Laat je inspireren door mijn grote inspiratiebronnen en leer nieuwe skills van andere buitenexperts. Deze masterclassbundel bevat 10 opnames van presentaties die mijn collega's online en exclusief voor Outdoor Inspiratie deelnemers gaven. Met gastsprekers Tim Voors, Tamar Valkenier, Miriam Lancewood en anderen.

Na je bestelling krijg je een jaar lang toegang tot alle video's.

Op de hoogte blijven van alle masterclasses?