Trektocht maken met hond
Reviews
Paulien
Reviews
05/23/2020
1 min

Wat moet je meenemen op een trektocht met je hond?

05/23/2020
1 min

Niets is leuker dan je hond meenemen op een avontuurlijke wandelvakantie. Maar wat moet je meenemen op een trektocht met je hond? Ik heb een lijstje gemaakt met wat je niet mag vergeten als je je hond meeneemt op vakantie.  


Wat moet je meenemen op een trektocht met je hond?

wat-mee-trektocht-hondDit moet je meenemen op een trektocht met je hond 


Hoe houd je je rugzak zo licht mogelijk met extra hondenspullen?

Een hond meenemen op je trektocht zorgt natuurlijk wel voor extra bagage. Weeg af hoeveel hondenvoer je per dag nodig hebt en verdeel dit over diepvrieszakjes met rits om het gewicht over je rugzak te verdelen.

Je kunt de hond een deel van de bagage laten dragen in een speciale hondenrugzak. Investeer in een goed passende rugzak voor je hond en laat je daarbij altijd adviseren door een expert. Maak de rugzak niet te zwaar en vraag hierover advies bij de verkoper of dierenarts. Zorg dat het gewicht in de rugzak gelijk verspreid is over de linker- en rechterkant. Op de website van Reizen met je Hond kun je lezen hoe je je hond traint voor het dragen van een rugzak. Ik schreef ook een blogbericht over wandelen en kamperen met de hond met daarin extra tips.kamperen-met-hond-wat-meenemenJe moet extra spullen meenemen als je gaat kamperen met de hond 

Reacties
Categorieën