connectie-met-natuur
werkboek-connectie-natuur

Observeren kun je 

leren

DIT e-book LeerT je HOE JE JE (weer) verbonden VOELT met de natuur dicht bij huis.

werkboek-connectie-natuur
€ 12,95

OBSERVEREN KUN JE LEREN

Zou jij je ook graag meer verbonden willen voelen met de natuur? In dit (digitale) werkboek geef ik je 25 opdrachten, waarmee jij je dicht bij huis meer verbonden gaat voelen met de natuur. De praktische skills die je in de opdrachten leert, zoals navigeren aan de hand van de zon en sterren, kun je ook op je (grotere) reizen toepassen.

paulien-symbool

Corine

borrelen met inspiratie 

Aan de hand van leuke, eenvoudige opdrachten laat ze je nadenken over en bewust worden van de natuur om jou heen. Natuur die je normaal wellicht voor vanzelfsprekend had aangenomen, zal je nu verwonderen. Het is bizar hoe inventief alles is en hoe wij als mens daar onze weg in kunnen hebben. Van navigeren met behulp van de zon tot eten van producten uit de natuur, dit boek laat je weer borrelen met inspiratie om in je directe omgeving op avontuur te gaan.

mindful-wandelen

vOEL JE (WEER) VERBONDEN MET DE NATUUR DICHT BIJ HUIS

Heb jij ook het gevoel dat je je zoveel meer verbonden zou kunnen voelen met de natuur dan je nu doet? Dan is dit praktische digitale werkboek iets voor jou. In 25 helder uitgelegde opdrachten vind jij die verbinding met de natuur (terug), en leer je ook nog eens praktische vaardigheden zoals navigeren aan de hand van de zon en sterren.


We leven in een tijd met zoveel haast en zoveel ‘moeten’, waardoor er zo weinig tijd voor jezelf en de basics  van het mens-zijn overblijft. Van de duizenden jaren dat de mens als soort bestaat, zijn slechts de laatste tientallen jaren gevuld met computers, telefoons en de rat race die daarbij komt kijken. Door je meer te focussen op activiteiten en kennis die onze voorouders nodig hadden voor overleven, kom je weer dichter bij de (oer)mens in jou. Dat is een mooi tegengif voor de drukke, digitale tijd waarin wij leven.

transardennaise

IN DIT BOEK LEER JE ONDER ANDERE...

 • met aandacht je vaste rondje wandelen
 • een expert worden op het gebied van (wilde) dieren
 • spoorzoeken
 • bomen kijken
 • verdwalen en je weg weer terug vinden
 • navigeren aan de hand van de sterren
 • de tijd bepalen aan de stand van de zon


transardennaise

IN DIT BOEK LEER JE ONDER ANDERE...

 • met aandacht je vaste rondje wandelen
 • een expert worden op het gebied van (wilde) dieren
 • spoorzoeken
 • bomen kijken
 • verdwalen en je weg weer terug vinden
 • navigeren aan de hand van de sterren
 • de tijd bepalen aan de stand van de zon


paulien-symbool

Margon

WAT EEN HEERLIJK WERKBOEK

Dit stimuleert absoluut om lekker naar buiten te gaan. Solo of met een (wandel)maatje, maar ook met bijvoorbeeld mijn neefje. Lekker ontdekken welk avontuur er in de buurt te beleven valt. De opdrachten uit dit boek helpen mij met andere ogen te kijken naar mijn eigen omgeving.

werkboek-connectie-natuur
paulien-symbool

Goudje

run Free Groningen

Dit is zo'n leuk boek!

De opdrachten zijn simpel en helder, maar zetten je echt aan het denken en zetten je ogen wagenwijd open als je buiten bent. Echt een aanrader, juist nu voor in de (bijna) winter.

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"borrelen met inspiratie om in je directe omgeving op avontuur te gaan"

"Wat een fijn werkboek! Je leest meteen dat Paulien een goeie mensen kennis heeft ze schrijft het echt alsof je 1 op 1 met haar in gesprek bent. Heel fijn. 


Het is een creatief werkboek met verrassende opdrachten in combinatie met natuur."

paulien-symbool

Robin Jennifer

"wat een heerlijk werkboek"

Wauw Paulien, wat een heerlijk werkboek! Dit stimuleert absoluut om lekker naar buiten te gaan. Solo of met een (wandel)maatje, maar ook met bijvoorbeeld mijn neefje. Lekker ontdekken welk avontuur er in de buurt te beleven valt. De opdrachten uit dit boek helpen mij met andere ogen te kijken naar mijn eigen omgeving.

paulien-symbool
Margon

"Dit is zo’n leuk boek"

Dit is zo’n leuk boek! De opdrachten zijn simpel en helder, maar zetten je echt aan het denken en zetten je ogen wagenwijd open als je buiten bent. Echt een aanrader, juist nu voor in de (bijna) winter.

paulien-symbool
Goudje

Het boek wordt geleverd als PDF- en epub-bestand. Je hebt geen E-reader nodig om het werkboek te kunnen openen en lezen. PDF-bestanden kun je op elke computer en telefoon openen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bestand af te (laten) drukken.
Op je E-reader kun je het boek lezen door het epub-bestand te importeren via een gratis programma zoals Adobe Digital Editions. 

zin om aan de slag te gaan?

werkboek-connectie-natuur
arrow_drop_up arrow_drop_down