wandelreis-begeleiding-schotland

AVONTUURLIJKE ROUTES EN CONTENT

VOOR ORGANISATIES MET EEN HART VOOR BUITEN

samenwerkingen-outdoor-inspiratie
microavontuur-nederland

samen mensen inspireren

Voor organisaties maak ik content waarmee we samen mensen inspireren om op avontuur te gaan. Ik zet avontuurlijke routes uit voor wandelaars, fietsers, ruiters en automobilisten. Deze routes voorzie ik van sfeerbeelden en inspirerende reisverslagen vol praktische tips.

Ik ben een expert op het gebied van lokaal reizen, microavontuur en slow travel, en dit is de toekomst van toerisme. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen gelukkiger worden door meer naar buiten en op avontuur gaan, terwijl we ook bijdragen aan de communicatie- en merkdoelstellingen.

10

JAAR ERVARING ALS FOTOGRAAF

30+

reisverhalen gepubliceerd

52

avonturen beleefd in 2020

het complete pakket dat ik aanbied

routemaker-Nederland

Uitgestippelde route

Leid mensen langs de mooiste plekken in jouw regio om lokale hoogtepunten extra onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.
reisverhaal-schrijven

avontuurlijk reisverslag

Promoot de route met een SEO-vriendelijk, avontuurlijk verhaal op jouw website, mijn website of op één van de reisblogs waar ik voor schrijf.

microavontuur-icoon

professionele foto's

Prikkel je lezers met inspirerende foto's van hoogtepunten langs de route. Ik heb ruim tien jaar ervaring als verhalend (reis)fotograaf.
Content-creatie-natuur-en-avontuur

social media content

Breng de route onder de aandacht met foto's en video's voor je social media kanalen. Ook een Instagram take-over behoort tot de mogelijkheden. 

content-reisbranche

extra zichtbaarheid

Vergroot het bereik van de route door publicatie op mijn website en social media kanalen en/of die van mijn partners in de reisbranche.

paulien-symbool

karina pool

projectleider visit Wadden

Werken met Paulien was een feestje!

"Werken met Paulien was een feestje! Haar enthousiaste houding, haar ideeën en haar pro-actieve inzet voor het invullen van 3 routes in het Waddengebied waren heel prettig. De uitkomst van een drietal blogs met routes en tips en vooral persoonlijke notes en mooie foto's waren een hele welkome aanvulling op onze eigen content. Het sluit naadloos aan bij onze doelgroep: liefhebbers van natuur, cultuur, lokale belevingen en bijzondere ontmoetingen. We kregen ook hele leuke reacties op Paulien haar blogs. Zeker voor herhaling vatbaar!"
microavontuur-lauwersmeer
vanaf € 1000,-

Avontuurlijke routes

Avontuurlijke routes kunnen 1 dag (microavontuur) of langer duren, afhankelijk van jouw wensen. Met jouw doelgroep in gedachten kijken we samen welke locaties en faciliteiten met het oog op marketing niet mogen ontbreken op de route. Vervolgens zoek ik er andere fijne locaties bij en stippel ik een route uit.


Afhankelijk van welk pakket je kiest, voer ik de route zelf uit en schrijf ik een avontuurlijk reisverslag voorzien van professionele foto's. 

paulien-symbool

Eliene sonneveld

sunfield experience

Onwijs waardevol!

"Ik ben onwijs blij dat Paulien een avonturengids voor ons heeft geschreven. De gids staat vol met avontuurlijke uitjes en wandel- en fietsroutes. En dan niet de 'geijkte' uitjes maar activiteiten die perfect aansluiten bij onze doelgroep.


De content die Paulien gemaakt heeft voor de gids kunnen we nu ook inzetten voor onze socialmedia kanalen. Onwijs waardevol!"
kustpad-noord-holland

OP MINI-TREKTOCHT DOOR DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Om microavontuur en lokaal reizen in het Waddengebied te promoten, zette ik in het najaar van 2020 voor Visit Wadden een route uit door de Kop van Noord-Holland. De mini-trektocht volgt grotendeels het Nederlands Kustpad, één van de mooiste lange afstand wandelroutes in Nederland. Het routeverslag is voorzien van foto's, praktische tips voor onderweg en ideeën om onderweg je eigen picknickmand samen te stellen. 
fietsvakantie-groningen

OP MINI-FIETSVAKANTIE IN OOST-GRONINGEN

Voor Visit Wadden zette ik een driedaagse fietsroute door Oost-Groningen uit. Op een gehuurde E-bike ging ik op mini-fietsvakantie langs de Noordzee, over het Groningse platteland en door wierdendorpen. Het reisverslag is voorzien van praktische tips voor een fietsvakantieen een uitleg van de Groningse plaatsnamen. 
paulien-symbool

veerle witte

oprichter Travel Diaries

Een topper!

"Ik werk nu ruim een jaar samen met Paulien. Ze blogt voor Travel Diaries en schrijft op freelance basis SEO-teksten voor de website. Ik vind het super fijn om met haar te werken. Ze is gespecialiseerd is in een mooie niche, levert kwalitatief goed werk en komt met leuke ideeën. Kortom: een topper!"
transardennaise-tips

WANDELTIP: 160 km DOOR DE BELGISCHE ARDENNEN

Voor een samenwerking tussen Travel Diaries en Visit Wallonia wandelde ik de 160 kilometer lange Transardennaise door de Belgische Ardennen. Ik schreef een avontuurlijk reisverslag voor een special over de route.
avontuur-limburg-toerisme

toeristische gids voor Parc buitengewoon

Voor Sunfield Experience en Parc Buitengewoon maakte ik een gids met een overzicht van de leukste activiteiten in de omgeving. Ik zette diverse wandel- en fietsroutes uit in de omgeving van het glamping-park. De gids is verder voorzien van horeca-tips, binnenactiviteiten voor nat weer en historische bezienswaardigheden. Dit alles heb ik verzameld in een printbaar E-book. 

(deze gids is op aanvraag in te zien)

Zwitserland-tekstschrijver

zwitserland special voor travel diaries

Voor Travel Diaries in samenwerking met My Switzerland schreef ik teksten over duurzaam reizen in zes Zwitserse regio's. We inspireren de lezer om duurzame keuzes te maken voor hun reis in Zwitserland, waarbij ze treinreizen maken, in een ecocapsule logeren of een culinaire roadtrip maken.

kennismaken?

Wil je vrijblijvend kennismaken en/of mijn media kit ontvangen?

Mail naar paulien@outdoorinspiratie.nl of vul onderstaand formulier in.


Ik gebruik cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down