branded blogs

voor organisaties met een hart voor buiten

12.000+

unieke bezoekers per maand

280+

blogs over outdoor gepuliceerd

5.000+

INSTAGRAM VOLGERS

outdoor-copywriter

samen mensen inspireren

Voor organisaties maak ik content die bezoekers inspireert om vaker op avontuur te gaan. Ik zet kant-en-klare microavonturen uit en schrijf branded blogs. Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring als copywriter, fotograaf, routemaker en avonturier.


Ik ben een expert op het gebied van microavontuur en slow travel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen even ontsnappen aan de rat race, terwijl we bijdragen aan de communicatie- en merkdoelstellingen van jouw organisatie.

routemaker-avontuur
packraften-ardennen
vanaf €300,-

branded blog

Is jouw product, dienst of bestemming interessant voor een actieve, avontuurlijke doelgroep met liefde voor wandelen en buiten zijn? Breng deze dan onder de aandacht in een door mij geschreven uniek branded blog, social media posts en/of een nieuwsbriefvermelding.

mail om de mogelijkheden te bespreken
paulien-symbool

veerle witte

oprichter Travel Diaries

Een topper!

"Ik werk nu ruim een jaar samen met Paulien. Ze blogt voor Travel Diaries en schrijft op freelance basis SEO-teksten voor de website. Ik vind het super fijn om met haar te werken. Ze is gespecialiseerd is in een mooie niche, levert kwalitatief goed werk en komt met leuke ideeën. Kortom: een topper!"
kant-en-klaar avontuur
vanaf €500,-

Avontuurlijke routes

Trek avontuurlijke bezoekers naar jouw toeristische regio of accommodatie door een kant-en-klaar microavontuur aan te bieden. Neem je potentiële bezoeker al het werk uit handen en verras met een origineel kant-en-klaar avontuur.


De routes die ik uitzet zijn avontuurlijk en vernieuwend en dragen bij aan de commerciële doelstellingen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan een tweedaagse kanotocht met overnachting, een puzzeltocht of een meerdaagse wandel- of fietstocht langs lokale highlights.

plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

een kant-en-klaar microavontuur

Uitgestippelde route

Leid bezoekers langs de lokale highlights met een verrassende en avontuurlijke route voor jong en oud. Ik doe research en stippel de route uit, die ik als GPX-bestand aanlever.
reisverhaal-schrijven

avontuurlijk reisverslag

Promoot het avontuur met een door mij geschreven SEO-vriendelijk verslag op je website of verwerk de route in een e-book of gedrukt promomateriaal. 

microavontuur-icoon

professionele foto's

Prikkel je lezers met inspirerende foto's met een avontuurlijk tintje. Ik heb ruim tien jaar ervaring als verhalend (reis)fotograaf. Beeldmateriaal mag onbeperkt gebruikt worden.

social media content

Ik lever een verslag in foto's en video's die ik onderweg met mijn telefoon maak. Deze kun je gebruiken om je social media volgers nieuwsgierig te maken. Ook een Instagram take-over is mogelijk.

extra zichtbaarheid

Breng het avontuur ook op mijn blog met 12.000+ maandelijkse bezoekers en mijn Instagramprofiel met 5.000+ volgers. Ook publicatie op één van mijn grotere partnerblogs in mogelijk.

paulien-symbool

karina pool

projectleider visit Wadden

Werken met Paulien was een feestje!

"Werken met Paulien was een feestje! Haar enthousiaste houding, haar ideeën en haar pro-actieve inzet voor het invullen van 3 routes in het Waddengebied waren heel prettig. De uitkomst van een drietal blogs met routes en tips en vooral persoonlijke notes en mooie foto's waren een hele welkome aanvulling op onze eigen content. Het sluit naadloos aan bij onze doelgroep: liefhebbers van natuur, cultuur, lokale belevingen en bijzondere ontmoetingen. We kregen ook hele leuke reacties op Paulien haar blogs. Zeker voor herhaling vatbaar!"

VOORBEELDEN VAN SAMENWERKINGEN

trektocht

route: MINI-TREKTOCHT in NOORD-HOLLAND

Om microavontuur en lokaal reizen in het Waddengebied te promoten zette ik in het najaar van 2020 voor Visit Wadden een route uit door de Kop van Noord-Holland. De mini-trektocht volgt grotendeels het Nederlands Kustpad. Het routeverslag is voorzien van foto's, tips en adresjes waar je je eigen picknick samenstelt. Bekijken

route: FIETSVAKANTIE IN OOST-GRONINGEN

Voor Visit Wadden zette ik een driedaagse fietsroute door Oost-Groningen uit. Op een gehuurde E-bike ging ik op mini-fietsvakantie langs de Noordzee, over het Groningse platteland en door wierdendorpen. Het reisverslag is voorzien van praktische tips voor een fietsvakantieen een uitleg van de Groningse plaatsnamen. Bekijken
tips-wandelen-transardennaise

sfeerverhaal: wandelen door de ardennen

Voor een samenwerking tussen Travel Diaries en Visit Wallonia wandelde ik de 160 kilometer lange Transardennaise door de Belgische Ardennen. Ik nam mijn vaste fotograaf mee voor beeldmateriaal en schreef een avontuurlijk reisverslag voor een special over de route. Lezen
avontuur-limburg-toerisme

TOERISTISCHE GIDS VOOR PARC BUITENGEWOON

Voor Sunfield Experience en Parc Buitengewoon maakte ik een gids met de leukste activiteiten in de omgeving. Ik zette diverse wandel- en fietsroutes uit en verzamelde horeca-tips, binnenactiviteiten voor nat weer en historische bezienswaardigheden. De gids ligt geprint in de glampingaccommodaties.

avonturen-in-noord-europa-noorwegen

branded blog: reizen naar noord-europa

Ik bracht voor Nordic hun winterse reizen in Noord-Europa onder de aandacht in een branded blog. Het avontuurlijke, authentieke en persoonlijke karakter van Nordic sluit goed aan bij de wensen van mijn doelgroep. Lezen
trektochten-met-overnachtingen-in-hotels

inspiratieblog: trektochten van snp

Vanuit mijn volgers krijg ik regelmatig vraag naar meerdaagse wandeltochten zonder kamperen. SNP Natuurreizen biedt reizen aan die perfect aansluiten op deze wens. Ik schreef een branded blog over de wandelarrangementen van SNP. Lezen

paulien-symbool

Eliene sonneveld

sunfield experience

Onwijs waardevol!

"Ik ben erg blij dat Paulien een avonturengids voor ons heeft geschreven. De gids staat vol met avontuurlijke uitjes en wandel- en fietsroutes. En dan niet de 'geijkte' uitjes maar activiteiten die perfect aansluiten bij onze doelgroep.

De content die Paulien gemaakt heeft voor de gids kunnen we nu ook inzetten voor onze socialmedia kanalen. Onwijs waardevol!"

mediakit ontvangen?

Wil je vrijblijvend kennismaken en/of mijn media kit ontvangen?

Mail naar paulien@outdoorinspiratie.nl of vul onderstaand formulier in.