arrow_drop_up arrow_drop_down
gratis-stappenplan-wandelvakantie
trektocht-stappenplan

Gratis paklijst voor je wandelvakantie

inclusief stappenplan en handige tips

downloaden


De paklijst voor je wandelvakantie bevat ook...

trektocht-plannen-stappenplan

een praktische planning

De stappen waarmee je je voorbereid heb ik overzichtelijk in een tijdschema gezet. Volg alle stappen op de ladder op tijd op, en je bent goed voorbereid op je wandelvakantie.
kamperen-stappenplan

extra tips voor je voorbereiding

Ik licht een aantal stappen uit het stappenplan nog even extra toe met handige tips en tricks. Zo vertel ik je hoe je een wandelroute uitkiest en hoe je geld bespaart op je uitrusting voor je trektocht.
gratis-paklijst-wandelvakantie

een complete paklijst

Vergeet nooit meer de essentials thuis en neem ook onnodig veel gewicht mee met mijn complete paklijst. Ik heb de lijst gemaakt en bijgeschaafd tijdens duizenden kilometers met mijn rugzak op de trail

het gratis stappenplan bevat...

trektocht-plannen-stappenplan

een praktische planning

De stappen waarmee je je voorbereid heb ik overzichtelijk in een tijdschema gezet. Volg alle stappen op de ladder op tijd op, en je bent goed voorbereid op je wandelvakantie.
kamperen-stappenplan

extra tips voor je voorbereiding

Ik licht een aantal stappen uit het stappenplan nog even extra toe met handige tips en tricks. Zo vertel ik je hoe je een wandelroute uitkiest en hoe je geld bespaart op je uitrusting voor je trektocht.
gratis-paklijst-wandelvakantie

een complete paklijst

Vergeet nooit meer de essentials thuis en neem ook onnodig veel gewicht mee met mijn complete paklijst. Ik heb de lijst gemaakt en bijgeschaafd tijdens duizenden kilometers met mijn rugzak op de trail

Download het gratis stappenplan en paklijst voor je wandelvakantie

Met deze mini-gids help ik je de eerste stappen te zetten op jouw trektocht-avontuur. Je krijgt er een handige gratis paklijst bij.

Vul het formulier in en bevestig je aanvraag in je mailbox.Na het downloaden van de mini-gids ontvang je van mij een paar mails met aanvullende tips voor je trektocht. Je meldt je hier automatisch voor aan met het invullen van het formulier en je kunt je hiervoor op elk gewenst moment uitschrijven. Je wordt niet automatisch aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

Ik gebruik cookies