DÉ ontmoetingsplek VOOR LANGE AFSTAND WANDELAARS

connectie

inspiratie

masterclasses

connectie

inspiratie

masterclasses

Maak je graag meerdaagse wandelingen of zou je dat graag willen doen maar vind je dat nog spannend?


Zoek jij een plek waar je al je trektochtvragen kunt stellen en je skills kunt verbeteren?


Ben jij altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe wandelavonturen?


Zou je graag in contact komen met andere lange-afstandswandelaars?


De Trail Community is the place to be voor wie graag lange afstanden wandelt of daar van droomt.

dit is wat elke lange-afstandwandelaar nodig heeft

community-outdoor-inspiratie

een online community vol gelijkgestemden

Connect met andere wandelaars, deel je verhalen en laat je inspireren door hun avonturen. Wie weet ontmoet je hier je nieuwe wandelmaatje.
masterclass-wandelen

elke maand EEN nieuwe MASTERCLASS

Neem deel aan online masterclasses van experts zoals schrijver Tim Voors, fulltime avonturier Tamar Valkenier of angstexpert Roanne van Voorst.

antwoord-op-vragen

een betrouwbaar antwoord op al je vragen

Ik en andere wandelexperts in de community en geven snel antwoord op al je vragen + elke week nieuwe tips/video's online!

DIT IS WAT ELKE LANGE-AFSTANDWANDELAAR NODIG HEEFT

EEN ONLINE COMMUNITY VOL GELIJKGESTEMDEN

Connect met andere wandelaars, deel je verhalen en laat je inspireren door hun avonturen. Wie weet ontmoet je hier je nieuwe wandelmaatje.


ELKE MAAND EEN NIEUWE MASTERCLASS

Neem deel aan online masterclasses van experts zoals schrijver Tim Voors, fulltime avonturier Tamar Valkenier of angstexpert Roanne van Voorst.


EEN BETROUWBAAR ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Ik en andere wandelexperts in de community en geven snel antwoord op al je vragen + elke week nieuwe tips/video's online!

volg inspirerende masterclasses van o.a.

tim-voors

Tim voors

Tim schreef twee fantastische boeken over zijn hikes. 'Alleen' beschrijft zijn 4.286 km wandelen op de Pacific Crest Trail. 'Niet Alleen' gaat over zijn 3.000 km lange wandeling over de Nieuw-Zeelandse Te Araroa Trail. Tim vertelt heel inspirerend over zijn grote avonturen.

tamar valkenier

Tamar is de auteur van 'Fulltime Avonturier'. Ze liet alles  achter om o.a.  met een ezel door Jordanië en met een kameel door Nederland te wandelen. Ook wandelde ze in Japan en de Himalaya - Tamar heeft genoeg inspirerende verhalen te vertellen.
yanick-bos

Yanick Bos

Yanick is dé bergwandelexpert van België en kan geweldig enthousiast en leerzaam vertellen over veilig wandelen in de bergen. Hij leert je hoe je je voorbereid op bergwandelen, welke skills je nodig hebt en hoe het zit met kamperen in de bergen.

roanne-van-voorst

Roanne van voorst

Roanne deed onderzoek naar angst onder buitensporters. Zijn mensen die over een elastisch koord boven een afgrond balanceren nooit bang? Jawel, maar zij hebben skills ontwikkeld die ook voor jou als wandelaar nuttig zijn.

Elke maand geeft een nieuwe inspirerende gastspreker een online masterclass. Bovenstaande namen zijn slechts een greep uit de lijst met sprekers die ik klaar heb staan. 


Naast inspirerende gastsprekers nodig ik ook regelmatig experts uit die zich gespecialiseerd hebben in een specifiek onderdeel van wandeltochten maken. Leer...

  • verstandig trainen voor een lange wandeling
  • EHBO-skills die je als wandelaar moet beheersen
  • navigeren met kaart en kompas
  • veilig wandelen in de bergen
  • geschikte uitrusting uitzoeken voor je tocht

en nog veeeeeel meer!

zorg dat jij deze online presentaties niet mist

trail-community-review
"Ik vind alle masterclasses tot nu toe geweldig. Ook jij inspireert enorm en ik vind het supergaaf hoe je de Trail Community opgezet hebt. Thanks daarvoor."
Suzanna
trail-community-voor-wandelaars
€8,50 p/m

de trail community

  • elke maand minstens één nieuwe masterclass van een expert.

  • toegang tot de besloten online community vol gelijkgestemden, waarin wekelijks routes, wandeltips en bonusinterviews gedeeld worden.

  • snel en betrouwbaar antwoord op al je vragen over langeafstandwandelen.

  • gebruik van een handige app, zodat je ook onderweg in kunt loggen.

hoe werkt de trail community?

community

besloten community

In een besloten groep in forum-vorm kun je connecten met andere wandelaars. Deel je ervaringen, zoek een wandelmaatje, verkoop overtollige spullen of deel inspirerende links.

vragenbord

In de community vind je een speciaal bord voor al je vragen over wandelen, kamperen, uitrusting, routes, etc. Ik en andere leden geven snel en betrouwbaar antwoord op je vragen.

route-inspiratie

Weet je nog niet wat je volgende wandelavontuur wordt? Of heb je nog wat vragen over de route die je uitgezocht hebt? De andere wandelaars in de community helpen je graag en delen hun favoriete routes.

masterclasses

Elke maand kun je aanwezig zijn bij een live masterclas. Laat je inspireren door bekende namen uit de wandelwereld en leer van gespecialiseerde wandelexperts alles over langeafstandwandelen.

HOE WERKT DE TRAIL COMMUNITY?

BESLOTEN COMMUNITY
In een besloten groep in forum-vorm kun je connecten met andere wandelaars. Deel je ervaringen, zoek een wandelmaatje, verkoop overtollige spullen of deel inspirerende links.


VRAGENBORD

In de community vind je een speciaal bord voor al je vragen over wandelen, kamperen, uitrusting, routes, etc. Mijn team en ik en andere leden geven snel en betrouwbaar antwoord op je vragen.


ROUTE-INSPIRATIE

Weet je nog niet wat je volgende wandelavontuur wordt? Of heb je nog wat vragen over de route die je uitgezocht hebt? De andere wandelaars in de community helpen je graag en delen hun favoriete routes.


 MASTERCLASSES

Elke maand kun je aanwezig zijn bij een live masterclass. Laat je inspireren door bekende namen uit de wandelwereld en leer van gespecialiseerde wandelexperts alles over langeafstandwandelen.

trektochtcursus

Veelgestelde vragen over de Trail Community

Waarom moet ik nu lid worden en niet later?

De replays van de masterclasses zijn alleen beschikbaar wie op het moment van de presentatie al lid was van de Trail Community. Meld je je pas later aan? Dan betaal je 8.50 euro per gemiste masterclass om hem terug te kunnen kijken. Komen er in één maand twee masterclasses online, dan is het lidmaatschap van 8.50 euro (waarbij je ook nog toegang krijgt tot de community én live aanwezig kunt zijn) voordeliger.

Is dit ook wat voor mij als ik al vaker een trektocht gemaakt heb en de basis al ken?

Jazeker, de Trail Community is gemaakt voor wandelaars van elk niveau.

Hoe lang duurt het lidmaatschap?

Je blijft zo lang lid als je wilt en kun je lidmaatschap zonder gedoe opzeggen (wie direct voor een jaar lid geworden is en fijne bonussen kreeg, blijft minimaal een jaar lid). Zeg je je lidmaatschap op en wordt je later opnieuw lid, dan heb je geen toegang meer tot de replays van eerdere masterclasses.

Hoe werkt de online leeromgeving?

We gebruiken de software Huddle. Huddle is zowel vanuit de browser op je computer als vanuit de app op je telefoon te gebruiken. De online leeromgeving is onderverdeeld in een forum-achtige pagina waar je met anderen kunt kletsen, moodboards waar je foto's en verhalen kunt delen en een online leeromgeving waarin je de masterclasses terug kunt kijken. Voor de live masterclasses ontvang je een speciale link.

Heb ik ook onderweg toegang tot de community?

Ja, je kunt de Huddle-app gratis op je telefoon installeren en zo onderweg ook inloggen in de online leeromgeving. Je hebt hiervoor wel internet nodig.

Is dit ook wat voor mij als ik niet van kamperen houd?

Ja, je kunt namelijk ook zonder te kamperen een trektocht maken. Voor mensen die niet met een tent op pad willen of kunnen bespreken we andere mogelijkheden.

Moet ik live bij de masterclasses aanwezig zijn?

Live aanwezig zijn is wel zo leuk, maar als dat niet kan dan kun je de presentatie later terugkijken. Was je geen lid op het moment dat een presentatie live ging of heb je je abonnement in de tussentijd opgezegd en weer aangevraagd? Dan kun je de masterclasses terugkijken voor 7.50 euro per video.

Worden er ook wandelingen georganiseerd?

Jullie kunnen als deelnemers zelf wandel-meet-ups plannen en andere deelnemers uitnodigen.

Ik ben al lid van het Avontuurlijk Leven Programma, zit hier overlap in?

Nee, de Trail Community staat geheel los van het Avontuurlijk Leven Programma. Wel zijn veel leden van het Avontuurlijk Leven Programma ook lid van de Trail Community. Ben je lid van beide programma's? Dan kun je hetzelfde account gebruiken om in te loggen en zie je alle inhoud overzichtelijk in één omgeving.

Heb ik een Facebook- of Instagramaccount nodig?

Nee, ik heb speciale software aangeschaft voor de community en de masterclasses. Na bestelling maak ik een account voor je aan op basis van je mailadres.

hoe het bij mij begon...

word lid van de trail community