trektocht-voorbereiding

ga mee op avontuur in schotland

maak in een klein groepje een trektocht door de schotse wildernis

wandelen-in-schotland

ONBEZORGD EN VEILIG OP AVONTUUR

Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om voor het eerst op trektocht te gaan. Ik had mazzel dat ik met ervaren kennissen op pad mocht, want zonder hen had ik het nooit aangedurfd om door de Schotse Hooglanden te wandelen. Zo ontstond het idee om zelf wandelgids te worden, zodat ik mensen die een eerste trektocht ook spannend vinden, mee te nemen de wildernis in.


Tijdens mijn wandelreizen leer ik jou alles wat komt kijken bij een trektocht door de wildernis, terwijl je ondertussen geniet van een onvergetelijk avontuur in ruige wildernis. 

kamperen-stappenplan

waarom met mijn begeleiding op trektocht?

trektocht-met-begeleiding

veilig en vertrouwd

Ik ben een ervaren (trektocht)wandelaar en heb de nodige opleidingen gevolgd om te kunnen garanderen dat je veilig met mij op pad kunt. Zo kun je je helemaal focussen op genieten van het avontuur, terwijl ik ervoor zorg dat je onbeschadigd en goed doorvoed weer thuis komt na de wandelvakantie.

wandelvakantie-schotland

kleinschalig

Per wandelreis neem ik maximaal vier personen mee op pad. Op die manier voelt het niet als een groepsreis, maar meer als een wandelvakantie met vrienden.

Wandelreis-gids-Schotland

persoonlijk

Ik vind het heel belangrijk dat je bij de andere deelnemers aan de reis past. Ik spreek daarom iedereen persoonlijk, voordat een boeking bevestigd wordt. Zo maak je tijdens de wandelreis ook gelijk nieuwe (wandel)vrienden, met wie je later zelfstandig de wildernis in kan. 
Wandelreis-gids-Schotland

ontspannen

Doordat de reis misschien wel buiten je comfortzone, maar niet buiten je kunnen valt, kun je tijdens het wandelen maximaal genieten van het back-to-basics in de natuur zijn. Tijdens de wandeling wordt goed rekening gehouden met jouw capaciteiten. 
Wandelreis-gids-Schotland

leerzaam

Het leerproces begint al op het moment dat je aanmelding definitief is. Je ontvangt van mij alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op de reis. Wat heb je nodig? Hoe train je? Wat ga je eten onderweg? Ik vertel het je allemaal in normale-mensen-taal :) 

Wandelreis-gids-Schotland

avontuur!

Een eerste trektocht vergeet je nooit meer. Samen maken we er een fantastisch avontuur van, en ik zorg dat je na afloop prachtige foto's ontvangt om met je vrienden en familie te delen. 
wandelreis-schotland

"Ik heb zo ontzettend kunnen genieten, terwijl ik al doende veel geleerd HEB. Nu voel ik me klaar zelfstandig een trektocht te maken"

paulien-symbool
Christine

"Paulien heeft ervoor gezorgd dat het een goed verzorgde reis is geweest die ik nooit meer ga vergeten"

paulien-symbool
Yoshi

wil jij mee op avontuur?

wandelen-schotland

vanaf voorjaar 2022

Dankzij de Corona-maatregelen is mijn opleiding tot wandelgids wat vertraagd. Ik hoop hem in het najaar van 2021 alsnog af te ronden, en dan vanaf het voorjaar van 2022 wandelreizen aan te bieden. 

Meld je aan voor mijn wachtlijst en ontvang als eerste een vrijblijvende brochure wanneer de data voor de begeleide wandelreizen bekend zijn.

Ik gebruik cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down