trektocht-voorbereiding

Shop

masterclasses, cursussen & e-books

Al ruim 1.400 lezers en cursisten geholpen!

handboek-meerdaagse-wandeltochten
€ 21,95

Handboek voor je meerdaagse wandeltocht

In het Handboek voor je meerdaagse wandeltocht vind je alle basiskennis die je moet hebben om ontspannen en veilig aan je meerdaagse wandeltocht te beginnen. Zo lees je in dit e-book onder meer hoe je een route kiest en in etappes opdeelt, waar je op let bij het kiezen van je spullen en op welke mogelijke gevaren onderweg je je moet voorbereiden.

kamperen-huttentocht-vanoise
€ 21,95

Handboek huttentochten

Voor het eerst van berghut naar berghut wandelen? In mijn Handboek huttentochten lees je alles wat je moet weten over huttentochten. Ik help je in dit e-book bij de voorbereiding en geef je een kijkje in het leven in een berghut. 

langere-tijd-betaalbaar-op-reis-masterclass
€ 21,95

Masterclass Betaalbaar langere tijd op reis

Ik ben sinds 2019 fulltime op reis. Ik begon met een vrijwel lege spaarpot en zonder baan. Toch woonde ik in de Pyreneeën, maakte ik lange wandeltochten in Zweden en overwinterde ik aan de Côte d'Azur. Zo goedkoop (maar nog wel duurzaam, voor de wereld en mezelf) mogelijk reizen werd mijn favoriete uitdaging. Ik deel mijn kennis en inzichten in deze online masterclass.

solowandelen
€ 29,95

Masterclass Alleen op meerdaagse wandeltocht

Solowandelen kan je al, je hoeft alleen nog je (mentale) drempel over! In mijn masterclass deel ik mijn 8 beste inzichten uit 5+ jaar solowandelen, waarmee jij ook snel je eerste meerdaagse solowandeltocht durft te maken! Praktische tools, verteld in compacte video's die ik opnam tijdens 220+ km solowandelen.

emailcursus-voorbereiden-meerdaagse-wandeltocht
€ 59,-

Persoonlijke begeleiding bij het plannen van je meerdaagse wandeltocht

Ga je voor het eerst een meerdaagse wandeling maken en zou je willen dat je een vriendin had die je stap voor stap kon helpen? Aan wie je al je vragen kunt stellen en bij wie je terechtkunt voor geruststelling als je twijfelt? In mijn 6-weekse online cursus kijk je mee hoe ik een route in detail plan. Zes weken lang krijg je daar bovenop mijn persoonlijke (email)begeleiding.

Huisoppas-worden
€ 69,-

Cursus Hoe word ik huisoppas?

In 47 videolessen (totale kijkduur 2:15 uur) deel ik  alle inzichten en tips die ik opdeed tijdens 3+ jaar fulltime huisoppassen. Incl voorbeeldteksten voor je huisoppassite-profiel en reactiemails op oproepjes die je aanspreken en lijsten met vragen die ik standaard aan de huiseigenaren stel.

Ben je ondernemer of wil je ondernemer worden?

Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.