handboek-meerdaagse-wandeltochten

Ga goed voorbereid voor het eerst op meerdaagse wandeltocht

In mijn e-book leer je alles wat je moet weten om goed voorbereid, veilig en ontspannen aan je (eerste) meerdaagse wandelavontuur te beginnen.
handboek-meerdaagse-wandeltochten

'Ik zou dat ook wel willen...'

Dagen- tot wekenlang door de natuur trekken met alles wat je nodig hebt op je rug. De zon op zien komen tussen de bergen, picknicken aan een meer en tot rust komen in stille, uitgestrekte landschappen. Wildkamperen onder de sterren, of na een lange wandeldag in een comfortabel hotel slapen. Ultieme vrijheid en avontuur ervaren! 

'maar... hoe dan?!'

Hoe kies ik een route die bij mij past?

Welke training moet ik volgen om fit van start te gaan?

Welke spullen heb ik nodig?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van spullen?

Hoe vind ik overnachtingsplekken langs mijn route?

Wat doe ik als er onderweg iets gebeurt?

'IK ZOU DAT OOK WEL WILLEN...'

Dagen- tot wekenlang door de natuur trekken met alles wat je nodig hebt op je rug. De zon op zien komen tussen de bergen, picknicken aan een meer en tot rust komen in stille, uitgestrekte landschappen. Wildkamperen onder de sterren, of na een lange wandeldag in een comfortabel hotel slapen. Ultieme vrijheid en avontuur ervaren! 

'MAAR... HOE DAN?!'

Hoe kies ik een route die bij mij past?

Welke training moet ik volgen om fit van start te gaan?

Welke spullen heb ik nodig?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van spullen?

Hoe vind ik overnachtingsplekken langs mijn route?

Wat doe ik als er onderweg iets gebeurt?

boek-trektochten-meerdaagse-wandelingen

Ik ga je helpen!

Ik maak al sinds 2016 meerdere lange afstand wandeltochten per jaar. In 2019 maakte ik van wandelen mijn werk, zodat ik nóg vaker op pad kon.


Ik vond mijn eerste meerdaagse wandeltocht heel spannend. Nu ga ik vol (zelf)vertrouwen op pad, alleen of met vrienden.

Met mijn e-book Handboek voor meerdaagse wandeltochten hielp ik al ruim 200 mensen bij het voorbereiden en uitvoeren van hun eerste lange wandelavontuur.


Jarenlange praktijkervaring en kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn werk in een wandel- en kampeerwinkel heb ik vertaald naar een praktisch handboek met alles wat je moet weten om zorgeloos op pad te gaan.

boek-trektochten-meerdaagse-wandelingen

Ik ga je helpen!

Ik maak al sinds 2016 meerdere lange afstand wandeltochten per jaar. In 2019 maakte ik van wandelen mijn werk, zodat ik nóg vaker op pad kon.


Ik vond mijn eerste meerdaagse wandeltocht heel spannend. Nu ga ik vol (zelf)vertrouwen op pad, alleen of met vrienden.

Met mijn e-book Handboek voor meerdaagse wandeltochten hielp ik al ruim 200 mensen bij het voorbereiden en uitvoeren van hun eerste lange wandelavontuur.


Jarenlange praktijkervaring en kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn werk in een wandel- en kampeerwinkel heb ik vertaald naar een praktisch handboek met alles wat je moet weten om zorgeloos op pad te gaan.

7+

jaar ervaring met meerdaagse wandelroutes

90+

meerdaagse wandeltochten gelopen

200+

lezers geholpen bij de voorbereiding op hun tocht
review
"Ik heb hem in één ruk uitgelezen en zou het liefst nu in de auto stappen en uren rondstruinen in een buitensportwinkel. Heeeeeel erg bedankt voor dit boek!"
Tamara
wandeltochten-boek
€ 25,95,-
€ 21,95

Handboek voor meerdaagse wandeltochten

 • e-book wordt geleverd als epub voor je e-reader en PDF voor je laptop

 • tips voor het uitkiezen en plannen van je wandelroute

 •  advies voor training en vaardigheden verbeteren

 •  een voorbeeldpaklijst en informatie over het aanschaffen van spullen

 •  tips voor overnachten in accommodaties en (wild)kamperen

 •  veiligheidsadvies voor onderweg

 •  direct na het bestellen te downloaden en lezen!
review

"Super leerzaam en heel benaderbaar geschreven! Complimenten! Het eerste in z’n soort!"

Hilde

Na het lezen van dit e-book ga je goed voorbereid en vol (zelf)vertrouwen op wandelavontuur!

Handboek-meerdaagse-wandeltochten

Hi, ik ben Paulien

In 2016 maakte ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht. Na dit 6-weekse avontuur in Schotland was ik niet alleen verliefd op Schotland (waar ik nu een deel van het jaar woon), maar ook op met mijn rugzak door de natuur trekken en in het wild slapen. Ik zocht bij terugkomst een baan als adviseur in een wandel- en kampeerwinkel en maakte vele meerdaagse wandeltochten. In 2019 richtte ik Outdoor Inspiratie op en sindsdien breng ik zoveel mogelijk tijd wandelend in de natuur door.
Handboek-meerdaagse-wandeltochten

Hi, ik ben Paulien

In 2016 maakte ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht. Na dit 6-weekse avontuur in Schotland was ik niet alleen verliefd op Schotland (waar ik nu een deel van het jaar woon), maar ook op met mijn rugzak door de natuur trekken en in het wild slapen. Ik zocht bij terugkomst een baan als adviseur in een wandel- en kampeerwinkel en maakte vele meerdaagse wandeltochten. In 2019 richtte ik Outdoor Inspiratie op en sindsdien breng ik zoveel mogelijk tijd wandelend in de natuur door.

Ook op meerdaags wandelavontuur?

wandeltochten-e-book
€ 25,95,-
€ 21,95

Handboek voor meerdaagse wandeltochten

 • e-book wordt geleverd als epub voor je e-reader en PDF voor je laptop

 • tips voor het uitkiezen en plannen van je wandelroute

 •  advies voor training en vaardigheden verbeteren

 •  een voorbeeldpaklijst en informatie over het aanschaffen van spullen

 •  tips voor overnachten in accommodaties en (wild)kamperen

 •  veiligheidsadvies voor onderweg

 •  direct na het bestellen te downloaden en lezen!