Fijn boek: Alleen, van Tim Voors
Lees- en kijktips
Paulien
Lees- en kijktips
09/28/2020
1 min

Fijn boek: Alleen, van Tim Voors

09/28/2020
1 min

Het boek ‘Alleen’ van Tim Voors is mijn favoriete boek van deze zomer. Tim Voors, creative director en keynote speaker, liep de Pacific Crest Trail. Een 4286 kilometer lange wandeling dwars door Amerika, van de Mexicaanse grens naar de Canadese grens. Tim Voors is vader, en liet zijn vrouw en kinderen achter om zes maanden door de Amerikaanse wildernis te lopen.

Onderweg komt hij grote externe en interne uitdagingen tegen. Hij beschrijf zijn avontuur in drie fasen:  de fysieke fase, de mentale uitdagin en de spirituele uitdaging. Tim beschrijft zijn avontuur heel pakkend en zijn omschrijvingen van de natuur en de mensen die hij onderweg ontmoet, zorgt ervoor dat je zelf je tas in wilt pakken om te gaan lopen.

Naast Tim’s fijne verhaal, bevat het boek ook zijn kleurrijke tekeningen en foto’s.


Over Tim’s avontuur en de PCT

De Pacific Crest Trail staat hoog op de bucket list van vele wandelfans. Wil je meer weten over de PCT? Dit zijn mijn favoriete teksten van het web:

tim-voors-alleen-boek

In zijn boek Alleen vertelt Tim Voors over zijn ervaringen op de PCT

Meer voorpret?

Ik lees als boekenwurm heel wat outdoor gerelateerde boeken. Nieuwe ontdekkingen deel ik in mijn maandelijkse inspiratiemail, die ook tips voor fijne films en outdoor podcasts bevat.

Reacties
Categorieën