masterclass-trektocht-voorbereiding

HOE BEREID JE JE VOOR OP EEN MEERDAAGSE WANDELTOCHT?

Dat leer ik je in deze 60 minuten durende online masterclass. Ik laat je aan de hand van voorbeelden uit mijn leven zien hoe ik mij voorbereid op mijn meerdaagse wandeltochten.


Deze masterclass is voor wie (voor het eerst) een meerdaagse wandeltocht gaat maken en wil weten hoe je je daar fysiek, mentaal en praktisch op voorbereid. Of je nu 2 dagen in Nederland of 4 weken in Schotland op pad wilt!

masterclass-trektocht-maken

maak je voorbereiding zo makkelijk mogelijk door te leren van een expert!

Ik heb al zo'n 200 meerdaagse wandeltochten gemaakt en 1400+ mensen geholpen 

met de voorbereiding op hun trektocht!

MAAK JE VOORBEREIDING ZO MAKKELIJK MOGELIJK DOOR TE LEREN VAN EEN EXPERT!

Ik heb al zo'n 200 meerdaagse wandeltochten gemaakt en 1400+ mensen geholpen 

met de voorbereiding op hun trektocht!

Paulien van der Werf

IN DEZE MASTERCLASS...

 • Geef ik je een kijkje achter de schermen bij mijn voorbereiding op een trektocht
  (met voorbeelden uit mijn voorbereiding op de West Highland Way)

 • Vertel ik je waar ik op let bij de keuze van mijn route en hoe ik deze route in etappes opdeel

 • Deel ik welke dingen ik sowieso meeneem op mijn trektochten en waarop ik die selecteer

 • En meer... (ontdek je wel in de masterclass, ik laat nog even wat ruimte voor spontane ideeën ;) )

IK HIELP MET MIJN E-BOOK EN EERDERE MASTERCLASSES AL

1406 MENSEN 

MET HET VOORBEREIDEN OP HUN TREKTOCHT!

review
ik vind het heel leuk en inspirerend hoe je je verhalen vertelt
Robin
voorbereiden-op-trektocht
€ 16,50

Goed voorbereid op trektocht

 • Een 60 minuten durende masterclass - de opname is direct te bekijken in mijn online leeromgeving.

 • Bespaar jezelf urenlang Googlen en verward raken door tegenstrijdige informatie door een kijkje te nemen in hoe ik het al jarenlang in diverse landen en vier seizoenen doe.

 • Bij de check-out kun je met korting mijn e-book vol aanvullende informatie downloaden. 

 • Inclusief twee voorbeeldpaklijsten van een winter- en zomertrektocht die ik maakte.


Na het volgen van deze masterclass weet je hoe je je voorbereid op een meerdaagse wandeltocht. Weet je hoe je een route kiest, bepaalt welke spullen je nodig hebt en hoe je je fysiek voorbereidt. Zo heb je na het kijken de eerste stap gezet richting jouw grote wandeldroom waarmaken!

review

pauliens masterclasses zitten altijd vol humor en zijn inspirerend om op je eigen manier op avontuur te gaan

Eline
soloreizen-cursus
soloreizen-cursus
review

pauliens masterclasses zijn altijd meer dan de moeite waard qua informatie en heel aanstekelijk

Margon

Na het volgen van deze masterclass weet je hoe je je voorbereid op een wandeltocht!

trektocht-voorbereiden-masterclass

Ik maakte al 200+ meerdaagse tochten!

Tijdens het lezen van het boek Wild van Cheryl Strayed wist ik: dit wil ik ook. Stiekem dacht ik ik dat dat toch nooit zou gebeuren, want ik wist niet eens waar ik moest beginnen met het voorbereiden van zoiets groots. In 2016 maakte ik een wandeltocht van 6 weken in Schotland. Dat ging niet helemaaaaaal soepel, met een lekkende tent, oververmoeide spieren en een veel te zware rugzak, maar ik was hooked. In de jaren daarna maakte ik meer tochten (zowel alleen als met vrienden) en adviseerde ik als trektochtexpert klanten in een buitensportwinkel. Daar zag ik hoeveel mensen met goede spullen de deur uit liepen, maar nog steeds niet 'goed voorbereid' waren of bruisten van het (zelf)vertrouwen. Daar besloot ik wat aan te doen. Ik richtte Outdoor Inspiratie op, schreef een e-book over trektochten maken en begon met het geven van masterclasses, waarvan jij er nu één kunt volgen!
review

De masterclasses die paulien geeft zijn superhelder, praktisch en inspirerend

Christianne

Twijfels?

Ik weet nog niet of ik het zie zitten om wekenlang door het buitenland te lopen...

No worries, de voorbereiding voor een tweedaagse tocht in Nederland is bij mij niet bijzonder veel anders dan die voor een zesweekse wandeling in Schotland. Het maakt voor deze masterclass dus niet uit wat je plannen precies zijn.

Ik wil niet (wild)kamperen.

Dit is een punt dat ook terugkomt in de masterclass. Je HOEFT natuurlijk niet (wild) te kamperen. Ik maak ook regelmatig tochten van hut naar hut of hotel naar hotel. Wat ik voor die tochten anders doe deel ik ook in de masterclass.

Ik wil een trektocht maken met mijn hond(en).

Zo gezellig! Ik heb dat ook meerdere keren gedaan, dus dat kan zeker :) Ik ga daar niet specifiek op in in deze masterclass, maar op aanvraag kan ik je handige informatie van collega's doorsturen.

Ik wil (niet) in mijn eentje op wandelavontuur.

Ik ga soms met vrienden en soms alleen op pad. De praktische en fysieke voorbereiding verschilt voor beide soorten tochten weinig. De mentale voorbereiding is wel wat anders en daar wil ik je met liefde tips voor geven :)

voorbereiden-wandeltocht
€ 16,50

Goed voorbereid op trektocht

  • Een 60 minuten durende masterclass - de opname is direct te bekijken in mijn online leeromgeving.

  • Bespaar jezelf urenlang Googlen en verward raken door tegenstrijdige informatie door een kijkje te nemen in hoe ik het al jarenlang in diverse landen en vier seizoenen doe.

  • Bij de check-out kun je met korting mijn e-book vol aanvullende informatie downloaden.

  • Inclusief twee voorbeeldpaklijsten van een winter- en zomertrektocht die ik maakte.


Na het volgen van deze masterclass weet je hoe je je voorbereid op een meerdaagse wandeltocht. Weet je hoe je een route kiest, bepaalt welke spullen je nodig hebt en hoe je je fysiek voorbereidt. Zo heb je na het kijken de eerste stap gezet richting jouw grote wandeldroom waarmaken!