microavontuur-expert

ga op microavontuur

en begin vandaag nog met leuker leven

microavontuur-nederland

wat is een microavontuur?

Een microavontuur is een kort, simpel en lokaal avontuur, dat je aangaat met het enthousiasme en de mindset van een groots avontuur. Op pad in je nabije omgeving, met de toewijding en opwinding zoals je die zou voelen voor een beklimming van de Mount Everest, sky diving of een fietstocht naar de top van Mont Ventoux.


 Het idee achter microavontuur is: werken doe je van negen tot vijf en van vijf tot negen ga je op avontuur. Hoe lang een microavontuur duurt, kan verschillen. Een paar minuten, een paar uur of een paar dagen.


Een microavontuur verschilt van een weekendje weg door het avontuur: iets anders doen dan anders en buiten je comfortzone stappen.  


Het gaat er bij een microavontuur dus niet om hoe lang je op pad bent of hoe ver van huis je gaat, maar om je gemoedstoestand. Ook het kleine alledaagse kan groots en meeslepend worden als je er een vleugje avontuur aan toevoegt.


Een microavontuur is een handige tool om je (dagelijks) leven avontuurlijker te maken

wil jij je dagelijks leven avontuurlijker maken?

kom naar mijn  gratis webinar

paulien-van-der-werf-avontuur

ideeën voor jouw microavontuur

trektocht-icoon

ga op mini wandel- of fietsvakantie

Pak je spullen in en wandel of fiets vanaf je huis- of werkadres naar een fijne camping in de buurt. Neem ingrediënten voor een lekkere maaltijd en de benodigdheden voor een kampvuur mee, en in no time beleef je het ultieme vakantiegevoel. 
kamperen

zet je tent op in een achtertuin

Slaap eens in je tent in je achtertuin of die van een kennis. Kruip 's avonds lekker warm weg in je slaapzak en luister naar de geluiden van de nacht. Vergeet niet ook even naar de sterrenhemel te kijken als je 's nachts naar de wc moet. 
microavontuur-icoon

ga skinny dippen

Van een stap uit je comfortzone zetten, krijg je altijd hernieuwde energie. Spring eens in een meer of kanaal in je adamskostuum en duik ook eens buiten het zomerseizoen in het water. Na een frisse duik voel je je de rest van de dag extra energiek. 

roadtrip-nederland

maak een roadtrip door nederland

Pak eens een kaart erbij en zet een roadtrip uit langs steden en natuur bij jou in de buurt. Welke plaatsen heb je nog nooit bezocht? En waar wilde je altijd al eens heen? Extra avontuurlijk met een overnachting onderweg. 

goedkoop-vakantie

KIJK HOE VER JE KOMT MET EEN KLEIN BUDGET

Zin in een uitdaging? Bepaal voor jezelf een maximumbedrag waarmee je jezelf een dag of twee moet redden. Kun je ergens aanbellen voor een gratis slaapplek, een lift regelen en/of gratis een kop koffie drinken? Bijzondere ontmoetingen gegarandeerd!
paulien-symbool

doe iets raars

Doe iets wat de meeste mensen 'raar' vinden: zingen of dansen op straat, een vreemde een complimentje geven of in een bonte outfit naar de supermarkt. Dingen waarvan je bij de gedachte eraan je al wat ongemakkelijk voelt. 

Download mijn gratis e-book vol ideeën voor een avontuurlijker leven.

avontuurlijk-leven-boek
Ik gebruik cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down