avontuurlijk-leven-cursus

hoi! Ik ben paulien

microavonturier & gelegenheidsnomade

paulien-handtekening

Ik geloof dat (micrO)avontuur hét tegengif is voor de gevolgen van de snelle maatschappij waarin we leven.

paulien-van-der-werf

mijn verhaal

Een goede opleiding, een leuke baan, een fijn appartement en een rijk sociaal leven. Ik had het allemaal, maar voelde me opgesloten in een gouden kooi. 'Is dit hoe mijn leven er de komende vijftig jaar uit gaat zien?', vroeg ik me op mijn 25e af. Nope!


Ik ging op zoek naar waar ik wél blij van werd: avontuur. Op mijn 23e maakte ik mijn eerste trektocht en dat bleek een keerpunt in mijn leven. Trektochten maken werd mijn nieuwe hobby en ik besloot dat avontuur ook in het dagelijks leven op te zoeken in de vorm van microavontuur.


Dat avontuurlijkere leven bleek voor mij hét tegengif voor de snelle maatschappij waarin we leven en de mentale klachten die daardoor ontstaan. Ik besloot anderen te inspireren en helpen om ook vaker op groot en klein avontuur te gaan en richtte Outdoor Inspiratie op. Een half jaar later verliet ik mijn huis en baan om als fulltime (micro)avonturier en gelegenheidsnomade door het leven te gaan. 

wist je dat ik...

digital-nomad

al 2 jaar geen eigen woonplek heb?

Al mijn bezittingen passen in mijn Renault Twingo (met de koosnaam Betsy) en ik slaap in oppashuizen, in mijn tent of bij een vriendin of famililid.
microavontuur-nederland

52x per jaar op avontuur ga?

Ik breng gemiddeld 30-40 uur per week achter een bureau door en rondom die werkuren ga ik minimaal 52x per jaar op (micro)avontuur. Dat kan dus écht naast je baan!

goedkoop-vakantie

(mede)oprichter ben van twee ondernemingen?

In 2019 richtte ik Outdoor Inspiratie op en in  2021 startte ik met een compagnon OutdoorOndernemers, waarmee ik anderen die van hun liefde voor outdoor hun werk willen maken begeleid.

ook op wandelvakantie?

Wil jij weten hoe je je voorbereid op een trektocht? Download mijn gratis stappenplan incl. paklijsten.

avontuurlijk-leven-programma
arrow_drop_up arrow_drop_down