Op Weg Magazine
Lees- en kijktips
Paulien
Lees- en kijktips
10/17/2021
1 min

Lekker lezen: het magazine Op Weg

10/17/2021
1 min

Sinds dit jaar ben ik lid van een heel fijn tijdschrift voor wie van lange afstand wandelen en/of fietsen houdt. Op Weg is het magazine van GroteRoutepaden België. Ik vertel je meer over dit inspirerende tijdschrift.


Magazine Op Weg

'Op Weg is een wandel- en fietsmagazine vol inspirerende tochten, authentieke verhalen en afwisselende rubrieken,' zo staat op de website. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en lidmaatschap kost 35 euro voor Belgen en 40 euro voor Nederlanders.

Op-weg-magazine


Voordelen van lidmaatschap

Als lid van Op Weg krijg je niet alleen zes keer per jaar inspiratie op je deurmat, je ontvangt ook 10% korting in de webshop. In de webshop vind je handige routegidsen voor GR-routes en andere Lange Afstand Wandelpaden. Je krijgt ook toegang tot een online databank vol eerder verschenen artikelen met fijne informatie over routes. Je kunt als lid de tijdschriften ook digitaal lezen, wat ideaal is als je veel onderweg bent.

--> meer over lidmaatschap

Tijdschrift-Op-Weg


Wat staat er in het magazine Op Weg?

In het magazine vind je praktische sfeerverhalen van wandel- en fietsroutes dicht bij huis. Ik doe in het tijdschrift inspiratie op voor trektochten in Nederland, België en Duitsland. Er worden ook tips gegeven voor korte(re) wandelroutes en je vindt er nieuwtjes uit de fiets- en wandelwereld. Ik bewaar elk exemplaar van dit tijdschrift als inspiratie voor toekomstige wandel- en fietsavonturen.


Reacties
Categorieën