The New Outsiders: avonturiers met een hart voor de wereld
Lees- en kijktips
Paulien
Lees- en kijktips
09/05/2021
1 min

The New Outsiders: avonturiers met een hart voor de wereld

09/05/2021
1 min

Een koffietafelboek met een boodschap. Dat is The New Outsiders, a creative life outdoors. Dit boek staat vol met prachtige foto’s en verhalen van mensen die zich via hun avonturen inzetten voor een duurzamere wereld.

 

The New Outsiders

The New Outsiders is een verzameling van Instagram-stijl foto’s en prachtige verhalen om bij weg te dromen. Of het nou gaat over vliegvissen of het maken van opblaasbare tentstokken, deze verhalen roepen wanderlust op. De verhalen van avonturiers en duurzame ondernemers worden afgewisseld met sfeerverhalen over locaties waar ik nog nooit van gehoord heb.

The desire to protect nature doesn’t come solely from the act of hiking, surfing, or camping. It comes from the deeper connection to ourselves, each other, and the planet that is forged in the exhilarating experiences we have outdoors.

the-new-outsiders-gestalten

Over het boek

Zoals je aan bovenstaande quote uit het voorwoord ziet, is het boek in Amerikaans Engels geschreven. Ik vind het goed leesbare taal, maar spreek dan ook vloeiend Engels. Red je je niet zo goed met Engelse tekst? Dan zijn alleen de sfeerbeelden in dit boek de aankoopprijs al waard. Het boek is ook in het Duits verkrijgbaar.

  • hardcover
  • 256 pagina’s met tekst en kleurenfoto’s
  • prijs: 39.89 euro

the-new-outsiders-koffietafelboek

 

The New Outsiders WINNEN?

Hoewel ik dit boek het liefst ter inspiratie altijd in mijn koffer mee zou willen nemen, ga ik hem onder mijn lezers verloten. Zo blijft er in mijn koffer ruimte over voor de essentials, zoals kleding en eten. Wil jij dit boek graag winnen? Dan is dit wat je moet doen:

Op 30 september verloot ik het boek t.w.v. 39.89 euro. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail. In verband met het gewicht en de grootte van het boek, zijn de verzendkosten (ongeveer 7 euro binnen Nederland) voor de winnaar.

–> Je kunt het boek bestellen bij Gestalten of via Bol.com.

Boek-over-duurzame-avonturiers

Reacties
Categorieën