arrow_drop_up arrow_drop_down
trektocht-schotland-hooglanden

maak een trektocht

en ervaar de ultieme vrijheid tijdens een back-to-basics wandelreis in de natuur

wandelvakantie-schotland

Wat is een trektocht?

Een trektocht is een tocht van meerdere dagen. Die tocht kun je lopend maken, maar ook fietsend, varend of te paard. Met Outdoor Inspiratie focus ik op trektochten te voet.

Tijdens het maken van een trektocht ga je helemaal back-to-basic en hoef je je alleen te focussen op je ene voet voor de andere zetten. Het constante ritme en overgeleverd zijn aan de elementen creëert ruimte in je hoofd. Je waait letterlijk en figuurlijk uit. Een meerdaagse wandelroute is perfect om te verlangzamen in onze snelle maatschappij. Na het maken van een trektocht voel je je meer verbonden met jezelf en met de natuur. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en geweldige herinneringen. 

WEET JE NIET GOED WAAr te beginnen?

Download mijn gratis stappenplan en paklijst

trektocht-stappenplan
wandelreis-begeleiding-schotland

liever niet alleen op pad?

ga onder mijn begeleiding met een klein groepje wandelen en WILDKAMPEREN IN DE SCHOTSE HOOGLANDEN

paulien-symbool

Christine

Nu voel ik me klaar om zelfstandig een trektocht te maken

“In de zomer van 2019 nam Paulien mij mee op mijn eerste lange wandeling met overnachting. Paulien had alles gepland en overal aan gedacht. Omdat dit mijn eerste keer was voelde dat heel rustgevend. Ze had alle lichtgewicht gear mee en het eten was ook goed over nagedacht. Ik heb zo ontzettend kunnen genieten, terwijl ik al doende veel heb geleerd. Nu voel ik me klaar om een keer zelfstandig een trektocht te maken."
trektocht-boek
€ 21,95

COMPLETE GIDS VOOR JE (EERSTe) TREKTOCHT

Voor het eerst een trektocht maken is best spannend. Want wat moet je allemaal kopen en waar moet je op letten bij de aanschaf? Wat moet je allemaal meenemen en hoe vervoer je dat in je rugzak? Hoe kies je een geschikte plek voor je tent? En waar vindt je eten en water?


Deze vragen en meer beantwoord ik in dit E-book, zodat jij goed voorbereid op pad gaat en onderweg alleen nog maar hoeft te genieten van het avontuur.

paulien-symbool

Yoshi

ongetwijfeld was ik halverwege hongerig gestrand zonder Paulien

“Al sinds ik me kan herinneren, wilde ik gaan backpacken met zo’n grote backpack waar mijn tentje en kleding in zitten. Maar waar begin je dan? Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig was daar Paulien met haar wijsheid! Paulien heeft me alles geleerd omtrent het backpacken en welke slaapzak, matje en kleding ik moest meenemen. Maar ook dat je van tevoren moet bedenken voor hoeveel dagen je eten mee moet nemen. Zaken waar ik nooit aangedacht zou hebben en ongetwijfeld was ik halverwege hongerig gestrand zonder Paulien. Tijdens de voorbereiding was ze mijn Google, al mijn vragen heb ik op haar afgevuurd. Zij heeft ervoor gezorgd dat het een goed verzorgde reis is geweest die ik nooit meer ga vergeten."
Ik gebruik cookies