OP TREKTOCHT

ERVAAR ULTIEME VRIJHEID TIJDENS EEN MEERDAAGSE WANDELING

OP TREKTOCHT

ERVAAR ULTIEME VRIJHEID TIJDENS EEN MEERDAAGSE WANDELING

wandelvakantie-schotland

waarom een trektocht maken?

Tijdens het maken van een trektocht ga je helemaal back-to-basic en hoef je je alleen te focussen op je ene voet voor de andere zetten. Het constante ritme en overgeleverd zijn aan de elementen creëert ruimte in je hoofd. Je waait letterlijk en figuurlijk uit. Een meerdaagse wandelroute is perfect om te vertragen in onze snelle maatschappij. Na het maken van een wandelvakantie voel je je meer verbonden met jezelf en met de natuur. Bovendien krijg je meer zelfvertrouwen en geweldige herinneringen. 

trektocht-voorbereiding

de voorbereiding

De pret begint al bij het voorbereiden op je wandelvakantie. Doe onderzoek naar wandelroutes die passen bij jouw plannen. Terwijl je door reisverslagen en afbeeldingen bladert, waan je je alvast op avontuur. Heb je eenmaal een route gevonden? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wanneer en hoe lang ga je op pad? Hoe en waar ga je overnachten? Ga je alleen of met een vriendin op pad, of ga je liever onder begeleiding van een ervaren gids? 


In mijn gratis stappenplan voor je trektocht beschrijf ik alle stappen die je moet nemen en vertel ik je wat je onderweg allemaal nodig hebt. 

gratis stappenplan en paklijst

trektocht-stappenplan
Trektocht-routes

hier begint jouw trektochtavontuur

e-book

Voor het eerst op een meerdaagse wandelvakantie gaan is best spannend. Want wat moet je kopen? En hoe passen alle spullen vervolgens in je rugzak?


Eenmaal onderweg komen nieuwe vragen. Hoe kies je een geschikte kampeerplek? Welk water kun je drinken? Hoe bereid je je eten? Hoe blijf je warm in je tent?


Deze vragen en meer beantwoord ik in mijn E-book De complete gids voor je eerste trektocht. Zo ga jij goed voorbereid op pad en hoef je onderweg alleen nog maar te genieten van het avontuur.

21.95 euro

online community

Wil jij meer leren over het maken van trektochten en wandelen in het algemeen? 

Wil je graag op pad, maar liever niet alleen? Ben je al meer ervaren en wil je graag gelijkgestemden ontmoeten om kennis en inspiratie uit te wisselen?


Dan is mijn Trail Community iets voor jou!

In deze afgeschermde online leeromgeving ontmoet je gelijkgestemden en volg je elke maand op je eigen tijd een nieuwe masterclass van mij of een externe experts. 


Een goede aanvulling op het linksgenoemde E-book.

8.50 euro per maand
paulien-symbool

Yoshi

ongetwijfeld was ik halverwege hongerig gestrand zonder Paulien

“Al sinds ik me kan herinneren, wilde ik gaan wandelen met zo’n grote backpack waar mijn tentje en kleding in zitten. Maar waar begin je dan? Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig was daar Paulien met haar wijsheid! Paulien heeft me alles geleerd omtrent het backpacken en welke slaapzak, matje en kleding ik moest meenemen. Maar ook dat je van tevoren moet bedenken voor hoeveel dagen je eten meeneemt. Zaken waar ik nooit aangedacht zou hebben en ongetwijfeld was ik halverwege hongerig gestrand zonder Paulien. Tijdens de voorbereiding was ze mijn Google, al mijn vragen heb ik op haar afgevuurd. Zij heeft ervoor gezorgd dat het een goed geplande reis is geweest die ik nooit meer ga vergeten."

Alvast een voorproefje?

trektocht-stappenplan