Mijn favoriete outdoor tijdschrift: Salt Magazine
Paulien
12/26/2020
2 min

Mijn favoriete outdoor tijdschrift: Salt Magazine

12/26/2020
2 min

Dit jaar ontdekte ik mijn (nu) favoriete outdoor tijdschrift: Salt Magazine! Omdat ik weet dat de lezers van mijn blog echte buitenmensen zijn, denk ik dat dit tijdschrift jou ook blij gaat maken. Ik vertel je wat meer over Salt en het gelijknamige tijdschrift.

Wat is Salt?

Salt is een community van enthousiaste, avontuurlijke en creatieve buitenmensen. “Iedereen met een open blik en een open mind, die tevens staat te trappelen om nieuwe dingen mee te maken, ze tot op de ziel te beleven, die geïnspireerd wil worden door ‘goeroes’, mensen met mooie verhalen, die ook graag wil leren, wil ontmoeten, en dat allemaal zonder ‘glos’, gewoon puur, rauw en eerlijk, maar wel met goede smaak; is welkom bij Salt”, zo schrijven de oprichters op de website.

De mensen achter Salt organiseren regelmatig leuke evenementen waar leden van de community welkom zijn.

salt-magazine

In Salt Magazine vind je elke editie fijne interviews

Lidmaatschap van Salt

Voor nog geen veertig euro per jaar ben je lid van de Salt Community. Niet alleen hoor je voor dat bedrijf bij een heel leuke groep mensen, je krijgt ook nog eens 4x per jaar het leukste tijdschrift van Nederland op je mat. Ook krijg je korting op je aankopen in de Salt Webshop en ontvang je wekelijks een leuke nieuwsbrief met inspiratie (psst, ik heb een soortgelijke inspiratie-nieuwsbrief, mocht je geen genoeg kunnen krijgen van outdoor inspiratie).

outdoor-tijdschrift

Ik vind Salt het meest inspirerende outdoor tijdschrift

Salt Magazine: een geweldig outdoor tijdschrift

Het hoogtepunt van mijn Salt lidmaatschap vind ik het tijdschrift Salt, in mijn ogen het beste outdoor tijdschrift ter wereld. In het tijdschrift vind je inspirerende interviews, wandelinspiratie, nieuwe (duurzame) ontwikkelingen op de outdoor markt, creatieve uitspattingen en heerlijke foto’s. Vier keer per jaar valt het tijdschrift bij mij op de mat, en dan duik ik urenlang in bed met een kop thee en mijn Salt. Mijn Paulien-tijd!

Je kunt oudere edities via de webshop alsnog bestellen, en ik raad je aan om dat (vlak voor je vakantie) te doen voor uren- tot dagenlang leesplezier.

outdoor-nieuws

In het tijdschrift vind je ook het meest recente outdoor nieuws en fijne producten

Meer outdoor vermaak vanuit huis?

Eerder maakte ik een overzicht van mijn favoriete outdoorgerelateerde boeken. Wie liever bewegend beeld ziet, kijkt naar deze avontuurlijke films. Voor tijdens de afwas of het onderhouden van de wandelschoenen zijn outdoor podcasts een aanrader. Tip: Living Adventurously is mijn all time favoriete podcast!

Reacties
Categorieën