Legging en shirt van Revolution Race
Gear reviews
Paulien
Gear reviews
08/22/2022
2 min

Getest: wandellegging en t-shirt van Revolution Race

08/22/2022
2 min

Voor mijn Nendaz Trekking zocht ik een nieuwe wandellegging. De vorige was erg dun en inmiddels versleten en een wandelbroek met harde tailleband vind ik op meerdaagse wandelingen niet prettig zitten. Nu is het niet makkelijk om fijne outdoorkleding in mijn maat te vinden, maar... ik vond een heerlijke legging en bijpassend T-shirt bij Revolution Race.

revolution-race-wandellegging

Wandellegging: Summit Core Tights

Mijn wandellegging is van het model Summit Core Tights Dames. Hij is er in het zwart, donkerblauw en donkergroen. Alle varianten hebben afwijkend gekleurde, extra verstevigde vlakken op de knieën. Ook de rest van de stof is relatief dik voor een legging, waardoor je er niet dwars voorheen kijkt (ook fijn). Daardoor loopt hij ook niet bij de eerste de beste bramenstruik gaten op. De tailleband is hoog en stevig, waardoor de broek ook tijdens omhoog stappen in de bergen goed blijft zitten.

Misschien nog wel het grootste voordeel aan deze leggings: de twee diepe, elastische zakken op de bovenbenen. Groot genoeg voor een telefoon en laag genoeg zodat hij niet in de weg zit als je je been optilt.

--> Meer informatie vind je op deze pagina van Revolution Race.

revolution-race-legging

legging-revolution-race

Wandelshirt: Breeze Tee 2.0

Het shirt dat ik op de foto's aan heb is de Breeze Tee 2.0. De katoenmix is lekker zacht en soepel. Hij voelt ook bij warm weer fijn en is (misschien ook dankzij de lichte kleur) dan niet snel te warm. Bovendien ruikt hij niet zo snel zweterig als sommige andere (wandel)shirts.

Een nadeel van de witte/crème kleur is (zoals verwacht) het doorschijnen. Aangezien de meeste sport-bh's die ik fijn vind in donkere kleuren komen, vind ik dat niet ideaal. Wel vind ik het 'warme wit' een erg mooi kleurtje. Mocht je dat doorschijnen vervelend vinden, dan kun je het shirt ook in het zwart, aarderood of lichtblauw bestellen.

--> Meer informatie vind je op deze pagina van Revolution Race.

shirt-revolution-race

revolution-race-legging-shirt

Reacties
Categorieën