Buitenluchtleven: wandelinspiratie voor Nederland
25 juli 2021 

Buitenluchtleven: wandelinspiratie voor Nederland

240 pagina's vol wandelinspiratie voor Nederland vind je in het boek Buitenluchtleven van Petra de Hamer. De oprichtster van Uitgeverij Fjord verzamelde de mooiste wandelgebieden en wandelroutes in Nederland in dit fijn vormgegeven boek.

boek-met-wandelroutes

Buitenluchtleven: een boek vol wandelroutes

 

Buitenluchtleven: een boek vol wandelinspiratie voor Nederland

Per provincie heeft Petra de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet. Op handige overzichtskaartjes zie je direct in welk deel van de provincie een wandelroute ligt (wel zo handig voor mensen die, net als ik, vaak zaten te dromen tijdens aardrijkskundelessen). Ze beschrijft in elk hoofdstuk mooie wandelgebieden, voorzien van wat extra context en de wandelroute(s) die je hier kunt volgen. Ook vind je aan het eind van elk hoofdstuk een aantal Lange Afstand Wandelroutes (LAW's) en streekpaden in de provincie.

Het boek is gevuld met mooie foto's om bij weg te dromen en naast praktisch dus ook fijn om gewoon door te bladeren. Verspreid door het boek staan ook korte interviews met wandelaars die hun favoriete routes delen.

buitenluchtleven-wandelroutes

Je kunt het boek hier aanschaffen 🙂

mooi-boek-met-Nederlandse-wandelroutes

 

Meer boeken over outdoor lezen?

Deze zomer deel ik elke zondag nieuwe boeken over avontuur en wandelen. Als je dit boek interessant vindt, dan vallen de volgende boeken over wandelen vast ook bij je in de smaak:

buitenluchtleven-petra-de-hamer

 

Dit blogbericht bevat affiliatelinks. Als jij via zo'n link iets koopt, krijg ik een kleine vergoeding die ik gebruik om mijn blogkosten te dekken. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra's.
Het boek in dit blogbericht kreeg ik opgestuurd van Uitgeverij Fjord. 

Over de schrijver
Paulien van der Werf leeft avontuurlijk en nomadisch en is de oprichter van Outdoor Inspiratie. In 2019 zei ze, na vele microavonturen en loondienstjaren, haar baan op om fulltime andere mensen te inspireren om avontuurlijker te leven.
Reactie plaatsen

Meer leren?

Lijkt een microavontuur of trektocht jou wel wat, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ik heb twee cadeautjes voor je!


- een stappenplan inclusief paklijst voor je wandelvakantie

- een online inspiratiegids vol tips waarmee je je (dagelijks) leven avontuurlijker maakt

Op zoek naar praktische tips voor wandelen, kamperen en andere outdooravonturen?

arrow_drop_up arrow_drop_down